Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Plačková manželovi dopraje: Noc s thajskými spoločníčkami a... Toto je vyznanie lásky?

Zuzana Plačková a jej manžel René sa poriadne odviazali. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková a jej manžel René sa poriadne odviazali. (Zdroj: Instagram Z.Š.P.)

BRATISLAVA/THAJSKO - Opäť cestujú. Jojkárska hviezdička Zuzana Strausz Plačková (27) a jej manžel René Strausz sa zbalili a šup ho do Thajska! Oddych na pláži ale nečakajte. Partia sa v exotike poriadne odviazala a... nechýbali ani preslávené thajské dievčatá.

Dvojica sa rozhodla užiť si veľkonočné sviatky netradične a v spoločnosti priateľov sa vybrali radšej na dovolenku. V slnečnej destinácii si za pár dní stihli užiť more, no majú za sebou aj poriadne búrlivú noc. O tú sa, samozrejme, postarala brunetka. S kamarátmi totiž zavítali na slávnu ulicu Patong Beach, ktorá je známa práve nočným životom a 'ľahkými' dievčatami.

Tým neodolala ani Plačková a svojmu manželovi sa postarala o skutočne veľkorysý darček. Zaplatila rovno dve thajské krásky, aby sa o jej manžela a ďalšieho kamaráta postarali. „Nech sa hrajú," nechala sa počuť kontroverzná hviezdička. „Ja viem, ja viem, som tá najlepšia manželka a kamarátka. Nech sa bavia," pochválila sa Zuzana, ktorá pracujúcim dievčatám za spoločnosť štedro zaplatila a partia následne rozbehla divoký žúr. „Viem, že je to ich robota, piť, tak prečo im nedať zarobiť a baviť sa s nimi? Každá osoba si nejako zarába, či?" Dnes už úspešná podnikateľka sa vo svojich začiatkoch takisto prezentovala hlavne svojím telom a nevyhla sa ani povestnému bielemu gauču.

Plačková manželovi dopraje: Noc
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram R.R.)

Pre manžela si však pripravila ešte jedno prekvapenie, ktoré by asi každý chlap len tak nerozdýchal. Na čelo mu fixkou nakreslila kosoštvorec a na líce repliku pohlavného údu, na ktorú mu neskôr venovala pár romantických bozkov. Žeby v jej prípade išlo o vyznanie lásky? René je ale, zdá sa, na podobné výstrelky svojej manželky zvyknutý a evidentne zdieľajú rovnaký zmysel pre humor. „Netreba byť len vážny, treba si urobiť aj srandu zo seba," zahlásil. Pomstu svojej bláznivej polovičke nenachystal. Práve naopak. Na záver večera ju odmenil kyticou ruží.

Plačková manželovi dopraje: Noc
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram R.R.)

Zamilovanej brunetke teda zjavne prejde mnoho úletov, a tak môžeme len čakať, čo vyvedie nabudúce.

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu