Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tak už aj Evelyn: Vylepšené prsia... Takto vyzerá po plastike!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (5)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Svet stále viac podlieha trendu dokonalosti. Kritické oko verejnosti dnes chybičky krásy neodpúšťa, a tak sa mnohé veľké hviezdy, ale aj malé hviezdičky neváhajú zveriť do rúk plastických chirurgov a vylepšiť svoj zovňajšok. Operáciu podstúpila aj známa komička a herečka Eva Evelyn Kramerová (28). Avšak z úplne iného dôvodu.

Evelyn nepatrí k tuctovým kráskam a popri kyprých krivkách zaujme aj neprehliadnuteľným dekoltom. A hoci svoje vnady nosí s hrdosťou, nedávno sa rozhodla pre radikálny krok. Predsa len, život s veľkým poprsím nie je med lízať a poriadne zabrať dostáva najmä chrbtica, čo môže viesť k bolestiam či ďalším problémom.

Tak už aj Evelyn:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram E.K.)

V podobnej situácii sa ocitla aj Evelyn. Rozhodla sa preto vyhľadať služby plastického chirurga a prsia si dala upraviť. V jej prípade ale nešlo o žiadne obrie implantáty. Práve naopak. Podstúpila ich zmenšenie, pri ktorom chirurg odstráni nadmerné množstvo tkaniva. Zákrok pre denník Plus jeden deň potvrdila aj samotná blondínka. „Áno, je to pravda, ale nejako veľmi by som to neriešila, lebo to nie je úplne zjavné. Nie je to radikálna zmena, prsia mi zmenšili o dve čísla, akoby pocitovo je to lepšie," pochvaľuje si.

Tak už aj Evelyn:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram E.K.)

„Cítim sa lepšie aj zo zdravotného hľadiska, lepšie sa mi robia veci. Som spokojná s týmto rozhodnutím," uzavrela tému Kramerová.

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu