Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tajná svadba v slovenskom šoubiznise? Známy herec (46) si vraj vzal o 20 rokov mladšiu kolegyňu!

Tajná svadba v slovenskom šoubiznise? Zobraziť galériu (4)
Tajná svadba v slovenskom šoubiznise?

BRATISLAVA - Fíha, tak toto je novinka! Nie je ničím výnimočným, že z hereckých kolegov sa v slovenskom šoubiznise často stávajú páry. Až tak zvyčajný však nie je 20-ročný vekový rozdiel. Najnovšie sa k nám dostala informácia, že Robert Roth (46) si mal povedať áno s 26-ročnou mladou žabkou!

Do redakcie nám prišiel tip od čitateľa, podľa ktorého si mal herec v tichosti vziať svoju kolegyňu Moniku Potokárovú. Tá aktuálne pôsobí v činohre SND, no verejnosti je zrejme skôr známa z jojkárskeho Paneláku či markizáckeho seriálu Atletiko Cvernofka. Apropo, v čase, keď hrala v Paneláku (2014 pozn. red), tvorila pár s jeho režisérom Romanom Fabianom.

Monika Potokárová (v strede) mala padnúť do oka hercovi Robovi Rothovi.
Zobraziť galériu (4)
Monika Potokárová (v strede) mala padnúť do oka hercovi Robovi Rothovi.

Robo Roth sa vraj v tichosti oženil o svojou mladou kolegyňou.
Zobraziť galériu (4)
Robo Roth sa vraj v tichosti oženil o svojou mladou kolegyňou.  (Zdroj: NOS OSF)

Robo sa v tom istom roku rozviedol s manželkou, v ten nasledujúci sa už na verejnosti objavoval s filmárkou Bobou Baluchovou. Najnovšie to vyzerá tak, že umelec dostal chuť na "mladé mäsko" a dal sa dokopy s Monikou, čo nám potvrdilo aj niekoľko ľudí zo zákulisia televízie, kde brunetka istý čas nakrúcala. Podľa nášho čitateľa sa však ich vzťah mal dokonca vyvinúť až natoľko, že sa počas nedávnej dovolenky v tichosti vzali.

„Herec Robert Roth s jeho mladou kolegyňou Monikou Potokárovou z činohry SND sa v marci na spoločnej dovolenke zosobášili," napísal nám. Hoci sa nám ani s jedným z údajných novomanželov nepodarilo do vydania článku skontaktovať, z hereckých kruhov sme sa dozvedeli, že ak je táto informácia pravdivá, nešlo by o nič šokujúce. „Tak toto by ma vôbec neprekvapilo. Oni sú dosť podobné nátury, rozumejú si, čiže by to aj vychádzalo,“ vyjadril sa náš zdroj z divadelného prostredia.

Viac o téme: Robert RothMonika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu