Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotná Ráková zo Susedov: Rastúce bruško už neschová!

Viki Ráková Zobraziť galériu (6)
Viki Ráková (Zdroj: Instagram VR)

ÖREG-TÓ - Hviezda markizáckeho sitkomu Susedia Viki Ráková (38) len pred pár dňami vyšla von so sladkým tajomstvom. Predstaviteľka Ildikó Komárom nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. K malému synčekovi Bendegúzovi tak čoskoro pribudne súrodenec, no zatiaľ si herečka vychutnáva obdobie tehotenstva. A bruško sa jej už pekne zaguľacuje.

Aktuálne hviezdi Viki Ráková v seriáli Susedia, ktorí sa prd nejakým časom po rokoch vrátil na televízne obrazovky. U divákov sa opäť teší veľkej obľube. Tvorcovia sitkomu však boli postavení pred hotovú vec, keď predstaviteľka Ildikó oznámila, že čaká bábätko.

Viki Ráková s partnerom Róbertom vychovávajú syna Bendegúza.
Zobraziť galériu (6)
Viki Ráková s partnerom Róbertom vychovávajú syna Bendegúza.  (Zdroj: Instagram V.R.)

Pravdepodobne tak Peter Marcin a Andy Kraus doprajú manželom Ildikó a Lászlovi ďalšie dieťa aj v pokročilom veku a zakomponujú tak herečkino tehotenstvo do deja. Zrejme sa tak už čoskoro môžeme tešiť na tehotnú Ildi, ktorej bruško bude skutočné.

Ani v realite už herečka svoje rastúce bruško neschová. Cez víkend sa vybrala na výlet so svojím synom a partnerom k jazeru Öreg a zábermi sa pochválila na svojom instagramovom profile. Na fotkách sa jej pod šatami už jasne črtá bruško s Bendegúzovým súrodencom. Budúcej dvojnásobnej mamine to mimoriadne pristane.

Už čoskoro sa z Viki Rákovej stane dvojnásobná mama.
Zobraziť galériu (6)
Už čoskoro sa z Viki Rákovej stane dvojnásobná mama.  (Zdroj: Instagram V.R.)

Viac o téme: Viki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu