Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželka sexi herca z Oteckov ukázala tehotenské bruško: Aha, ako pekne rastie!

Braňo Deák s manželkou Ladislavou Zobraziť galériu (8)
Braňo Deák s manželkou Ladislavou (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - To, že manželka herca Braňa Deáka (36), Ladislava, privedie čoskoro na svet ich prvého potomka, nie je už žiadnym tajomstvom. Bruško sympatickej brunetky sa stále viac zaguľacuje a budúcej mamičke to nesmierne pristane. Tu je dôkaz!

Uplynulý piatok patril v Bratislavskom Divadle Nová scéna premiére pôvodného slovenského historického muzikálu Mária Terézia. V ňom si zaspieval aj populárny herec a neodmysliteľná tvár seriálu Oteckovia, Braňo Deák. Ten sa už čoskoro sám stane otcom a na premiére sa pochválil nielen krásnou manželkou Ladislavou, ale aj jej rastúcim bruškom, ktoré sa snažila skryť v šatách voľného strihu.

Manželka sexi herca z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Budúcej mamičke však tehotenstvo neuveriteľne pristane. Po celý večer doslova žiarila a s manželom si užívali v spoločnosť ostatných hostí. A aj keď sa najprv pred fotaparátmi skrývala, napokon spolu predsa len zapózovali.

Manželka sexi herca z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Seriálový otecko sa pred časom posťažoval s tým, že im nevšedné priezvisko komplikuje výber mien pre bábätko. A keďže budúci rodičia zatiaľ pohlavie ich potomka neprezradili, uvidíme, ako nakoniec výber dopadne.

Viac o téme: Braňo DeákLadislava Deák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu