Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Posledné minúty života Věry Bílej (†64): Dusila sa v sanitke... Potom prišiel infarkt!

Věra Bílá zomrela dnes ráno. Zobraziť galériu (4)
Věra Bílá zomrela dnes ráno. (Zdroj: youtube.com)

PLZEŇ - Dnes verejnosť prekvapila správa o smrti nekorunovanej kráľovnej rómskej hudby Věry Bílej (†64). V pondelok v noci ju musela záchranka odviezť do nemocnice, kde už, bohužiaľ, vydýchla naposledy. Čo sa dialo v posledných minútach jej života? V sanitke sa vraj dusila, zle hovorila a nakoniec mal prísť infarkt.


Tragická správa z Čiech: Kráľovná rómskych piesní Věra Bílá (†64) zomrela!


Věra Bílá sa pasovala s ťažkou cukrovkou, mala slabé srdce a trpela aj kožným ochorením - lupienkou. Týmto nepríjemným zdravotným problémom nepomáhal ani fakt, že bola silnou fajčiarkou. Ťažko sa jej preto dýchalo. 

Podľa českých médií sa v sanitke, ktorá ju v noci prevádzala do nemocnice, doslova dusila. Portál Romea.cz uviedol, že potom prišiel infarkt. V posledných dňoch vraj Věra Bílá už nedvíhala ani telefón, necítila sa dobre. V utorok ráno naposledy vydýchla. 

„V pondelok 11. marca bola v nočných hodinách privezená šesťdesiatštyriročná pacientka na urgentný príjem FN Plzeň, jej zdravotný stav bol kritický. Aj napriek okamžitej resuscitácii sa lekárom nepodarilo obnoviť  životné funkcie a pacientka zomrela,“ povedala pre Extra.cz hovorkyňa nemocnice Gabriela Levorová. Nech odpočíva v pokoji!

Viac o téme: Věra Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu