Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jasmina Alagič ukázala bruško: Vymýšľaš si a vôbec nie si tehotná!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (9)
Jasmina Alagič (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Odkedy na Vianoce moderátorka Jasmina Alagič (29) oznámila, že čaká dieťa so svojím snúbencom Patrikom Vrbovským (42), ich fanúšikovia dychtivo očakávali prezradenie pohlavia dieťatka či prvé zábery budúcej maminy s bruškom. Hoci je mladá Bosnianka už v druhom trimestri, vôbec na to nevyzerá a posledná fotka je toho dôkazom.

Vzťah Jasminy Alagič a Patrika Vrbovského nabral od začiatku rýchly spád. Už po pár mesiacoch začala dvojica spolu bývať v novom dome, v novembri Rytmus pred brunetku pokľakol, na Štedrý deň oznámili tehotenstvo a už plánujú svadbu, ktorú chcú stihnúť ešte pred narodením malého „bengora”.

Jasmina sa záberom s bruškom pochválila aj predtým.
Zobraziť galériu (9)
Jasmina sa záberom s bruškom pochválila aj predtým.  (Zdroj: Instagram J.A., )

Ako býva dobrým zvykom, fanúšikovia začali Jasminu spočiatku zahlcovať správami, prečo vôbec neukazuje bruško a v mnohých hlavách sa rodili konšpiračné teórie, že vôbec nie je tehotná. V stredu sa pochválila záberom z fitka, kde ukázala svoje bruško v plnej kráse. 

Komentáre na seba nenechali dlho čakať a budúcej mamičke písali mnohé ženy. „Podľa mňa si vymýšľaš a vôbec nie si tehotná, toto si len vypučila trošku brucho," napísala istá Natália, ktorá však nezabudla pridať niekoľko vysmiatych smajlíkov. „Zatiaľ vyzeráš ako dobre najedená," pridala sa ďalšia komentujúca. „Ten pocit, keď také brucho máme aj teraz a nie sme tehotné," vyjadrila pocity mnohých žien Bibi.

Jasmina skutočne vyzerá, akoby sa len výdatne najedla.
Zobraziť galériu (9)
Jasmina skutočne vyzerá, akoby sa len výdatne najedla.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Na to, že je Jasmina niekde v polovici druhého trimestra a tak aj celkového tehotenstva, má skutočné mini tehotenské bruško. To však nemení nič na tom, že budúca mamička môže byť aj s malým bruchom úplne v poriadku a rovnako tak aj bábätko. Brunetke tehotenstvo veľmi pristane, o čom svedčia aj mnohé pozitívne komentáre jej fanúšikov.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu