Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pocisková sa po materskej vracia na obraz: Dostala úlohu v markizáckom seriáli!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (10)
Nela Pocisková

BRATISLAVA - Fanúšikovia herečky a speváčky Nely Pociskovej (28) majú dôvod na radosť. Vracia sa totiž na televízne obrazovky. Po tom, ako si užívala materskú dovolenku a naplno sa venovala svojim dvom deťom Hektorovi a Liane, sa už čoskoro opäť objaví na Markíze. Televízii, vďaka ktorej sa seriálovo zviditeľnila, ostala verná. Rovnako ako jej partner Filip Tůma (41).

Nela Pocisková sa prvý raz zviditeľnila na Markíze v Ordinácii v ružovej záhrade a neskôr dostala hlavnú rolu v seriáli Búrlivé víno. Okrem toho sa venovala aj muzikálovému herectvu, no keď sa stala mamou syna Hektora, od práce si dala pohov.

Nela Pocisková sa doteraz naplno venovala deťom.
Zobraziť galériu (10)
Nela Pocisková sa doteraz naplno venovala deťom.  (Zdroj: Instagram)

Dvojnásobná mamička sa doteraz naplno venovala svojim dvom ratolestiam Hektorovi a dcérke Liane, ktorá čochvíľa oslávi prvé narodeniny. Užívala si materskú dovolenku a späť do práce sa až tak nehrnula. 

Čoskoro ju však diváci opäť uvidia na obraze. Nela dostala ponuku z markizáckeho sitkomu Susedia. Vysielať sa bude už šiesta séria a práve v nej sa Pocisková niekoľkokrát objaví. A akú postavu sympatická brunetka stvárni? „Tak František odišiel v tejto sérii z lesnej správy a zamestnal sa ako hovorca na miestnom úrade a máme novú pani starostku. Úžasná Nela Pocisková je naša starostka nová," prezradil Peter Marcin, predstaviteľ Františka Stromokocúra v relácii Teleráno.

Nelu Pociskovú diváci uvidia v sitkome Susedia ako starostku.
Zobraziť galériu (10)
Nelu Pociskovú diváci uvidia v sitkome Susedia ako starostku.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci nejde o postavu, ktorá sa bude objavovať pravidelne ako Marta Sladká či domová dôverníčka Andrejka, diváci Nelu uvidia viackrát a konečne aj v humorne ladenej postave, ktorá, ako inak, spôsobí rozruch a František s Lászlóm sa vďaka nej dostanú do zaujímavých situácií. „To je jedna z tých takých väčších, teda postáv epizódnych, alebo teda vedľajších, ktoré sa v tejto sérii objavia," priblížil Marcin.

Viac o téme: Nela PociskováSusedia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu