Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vyšpúlené pery, »prdelka« na zahryznutie a oblečenie len tak naoko: Takto SEXI Weiterova dcéra ešte nebola!

Nikola Weiterová Zobraziť galériu (5)
Nikola Weiterová (Zdroj: instagram.com/nikolaweiterova)

BRATISLAVA - Dcéra známeho repeťáka Otta Weitera (61), Nikola (25), žije už nejaký ten čas za veľkou mlákou. So svojou vyšportovanou postavičkou sa uplatnila vo vychytenom klube v Las Vegas, kde pravidelne vystupuje. No a zrejme tam si krásku všimli zástupcovia známej americkej automobilky - práve pre nich totiž brunetka aktuálne fotí reklamné zábery. A poriadne sexi... Veď pozrite!

Dcéra speváka Otta Weitera, Nikola, sa dlhé roky aktívne venuje fitnessu, vďaka čomu sa dnes môže pýšiť dokonalou postavou. Práve tá jej napokon otvorila dvere aj do Las Vegas. Uplatnila sa tam ako tanečnica vo vychytenom klube, kde svoje sexi krivky predvádza v miniatúrnych kostýmčekoch.

A možno práve tejto práci môže brunetka vďačiť za svoje ďalšie angažmá. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž najnovšie pochválila skutočne lukratívnou prácičkou - fotí reklamné zábery pre známu americkú automobilku. A je na nich poriadne SEXI!

Krásna Slovenka leží na aute s pohodenými vlasmi, našpúlenými perami, vystrčenou „prdelkou“... A aj oblečená je len tak naoko - na sebe má totiž len čipkovaný top, ktorý pripomína podprsenku, kraťasy, ktoré sú menšie ako spodná bielizeň a vysoké čižmy. No fúúúha!

Nikola Weiterová sa na Instagrame pochválila sexi záberom z fotenia pre známu americkú automobilku.
Zobraziť galériu (5)
Nikola Weiterová sa na Instagrame pochválila sexi záberom z fotenia pre známu americkú automobilku.  (Zdroj: Instagram N.W./Jeep)

Viac o téme: Nikola Weiterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu