Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Weiterova dcéra ako z porna: Veď jej vidno skoro celú... !

Nikola Weiterová ukázala aj to, čo by malo radšej ostať zakryté. Zobraziť galériu (5)
Nikola Weiterová ukázala aj to, čo by malo radšej ostať zakryté. (Zdroj: Foto: Instagram N.W.)

BRATISLAVA - Pri pohľade na fitnessku Nikolu Weiterovú (25) muži šalejú a ženy zelenejú závisťou. Známa tanečnica sa totiž môže pýšiť priam výstavnou postavičkou, ktorú samozrejme pretŕča pri každej možnej príležitosti. Najnovšie ale sexi plavovláska opäť raz pritvrdila a zverejnila záber, na ktorom ukázala takmer holý rozkrok. Nezachádza to však už za hranice únosnosti?!

Dcéra populárneho repeťáka Otta Weitera je známa nielen kvôli svojmu slávnemu otcovi. O vysoký záujem svojich predovšetkým mužských fanúšikov sa pričinila dokonca aj ona sama. Plavovláska je totiž majiteľkou vyšportovanej, priam božskej postavy, na ktorej by ste len márne hľadali čo i len jediný gram tuku. Svojich kvalít si je fitnesska samozrejme veľmi dobre vedomá, čo v plnom rozsahu využíva snáď vo všetkých smeroch.


Weiterova sexi dcéra: Dráždivé FOTO v posteli!


V týchto dňoch to za veľkou mlákou potvrdzuje aj samotná Weiterová, ktorá sa okrem aktívneho cvičenia venuje aj tancovaniu v nočnom klube. No a najnovšie sa zdá, že tomuto životnému štýlu blondínka čím ďalej, tým viac prispôsobuje aj svoj „šatník".

Sexi Slovenka sa najnovšie zvečnila v kúsku, za ktorý by sa bezpochyby nemusela hanbiť ani herečka z filmov pre dospelých. Svoje zvodné krivky zvýraznila iba do akejsi „červenej pásky“, v ktorých vynikli nielen jej najväčšie ženské zbrane, ale aj čosi navyše - známa provokatérka otrčila do objektívu aj takmer nahý rozkrok. Šteklivý záber by sa tak rozhodne nestratil ani na internetových stránkach s pikantným obsahom. Otázkou preto ostáva - nie je to už príliš?!

 

Viac o téme: Nikola Weiterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu