Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dojatá Dara Rolins: Pokľakol a povedala ÁNO!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau, tak toto bolo úplne nečakané! Keď išla Dara Rolins (46) odspievať jedno zo svojich vystúpení, ktorých má za sebou už stovky, ešte netušila, že zažije obrovskú dávku romantiky! Jej koncert sa premenil na hotovú zamilovanú rozprávku. Požiadal ju o ruku a povedala ÁNO!

Toto ešte na nijakej akcii nezažila. Dara sa na Instagrame pochválila skutočne krásnou správou. Jedna z jej fanúšičiek bola priamo pred ňou požiadaná o ruku. „Prišla sa len vyfotiť. Už vtedy bola dojatá. Vraj ma miluje. A potom to prišlo. Kľakol si a požiadal ju o ruku,“ napísala speváčka k fotografii, ktorú zverejnila na sociálnej sieti.

Takto sa Dara tešila zo zásnub rovno pred jej očami.
Zobraziť galériu (4)
Takto sa Dara tešila zo zásnub rovno pred jej očami.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Dojatá Dara Rolins: Pokľakol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

„Tak toto sme tu ešte nemali! A jeho milujem tiež – opakovala cez slzy dojatia. Gratulujeme, hrdličky. PS: Povedala áno,“ prezradila natešená Dara, ktorá neskrývala dojatie. To bolo vidno už na samotných fotografiách, ktoré sa niekomu podarilo vyhotoviť priamo počas žiadosti o ruku. Dara sršala úprimnou radosťou a slečna, z ktorej sa už onedlho stane vydatá pani, jej dokonca poďakovala za splnenie ďalšieho sna – že sa s našou divou vôbec mohla stretnúť.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu