Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dara takmer rok po rozchode s Rytmusom: Zarábam dosť a chlapa nepotrebujem!

Speváčka Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Speváčka Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Odkedy sa skončil takmer sedemročný vzťah medzi Darou Rolins (46) a Rytmusom (42), uplynul už takmer rok. A napriek tomu, že speváčka má po dlhých ťahaniciach pokoj v duši, vyzerá to, že mnohí jej sledovatelia na ostro sledovaný rozchod stále nezabudli a speváčke ho neustále pripomínajú. Dara však v tom má jasno a fanúšikom posiela ďalší odkaz.

Neprajníci jej nedajú vydýchnuť ani počas dovolenky. Dara ešte stále relaxuje na ďalekom Bali, kde si opäť zaletela aj s dcérou Lolou. Sociálne siete už mesiac zaplavuje zábermi z exotického ostrova a na každom z nich ukazuje dobrú náladu a široký úsmev. A práve úsmev sa stal terčom kritiky.

Nespokojní fanúšikovia jej totiž vytkli, že úsmev je hraný a speváčka svoje šťastie iba predstiera. Tu už blond dive vykypeli nervy a tak sa rozhodla sa zareagovať. Fanúšikom sa prihovorila prostredníctvom sociálnej siete a prezradila, ako to s jej šťastím v skutočnosti je.

Dara takmer rok po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

„Keď sa nesmejem, som nešťastná. Keď sa smejem, iba maskujem že som nešťastná. Lebo však môj život je preukázateľne jedno veľké nešťastie,"​ poznamenala sarkasticky Dara a priznala, že k šťastiu muža vo svojom živote nepotrebuje. „Prečo je v ľuďoch zakorenená predstava, že žena môže byť šťastná LEN po boku muža? Veď áno, milujeme ich. Áno, aj oni nás robia šťastné. Ale občas je to práve ich absencia, ktorá nás robí ešte šťastnejšie," napísala a potvrdila tým, že si život bez partnera momentálne užíva naplno.

Jedným dychom dodáva, že aj bez muža po jej boku zarába slušne a vie tak zabezpečiť sebe aj rodine všetko, čo potrebujú. „A pre tých, ktorým leží v hlave moja zničujúca samota... verte-neverte, ale po večeroch naozaj neroním slzy do vankúša, že ma nikto nechce," zakončila vtipne.

Je jasné, že Dara vie, čo chce a snáď sa jej podarí presvedčiť aj ostatných, že tému rozchodu s raperom definitívne uzavrela.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu