Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexbomba z JOJ-ky opäť zadaná: TOTO je jej nový chlap!

Lucia Javorčeková Zobraziť galériu (7)
Lucia Javorčeková (Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA - Len nedávno potvrdila jojkárska sexbomba Lucia Javorčeková (28), že s manželom sa rozišli a už má po svojom boku nového chlapa. Brunetka je Slovákom známa najmä vďaka svojej účasti vo finále Miss Universe a patrí medzi najpopulárnejšie slovenské modelky, keďže jej profil na Instagrame sleduje viac ako milión followerov. Práve tam kráska aj odtajnila nového partnera.

Len pred dvomi týždňami sme vám priniesli informáciu, že na pohľad idylické manželstvo Lucie Javorčekovej, ktorá si strihla úlohu asistentky v Paneláku, a jej manžela Pavla sa skončilo a dvojica šla od seba. Informáciu potvrdila aj samotná brunetka.

Lucia má dcérku Lenku.
Zobraziť galériu (7)
Lucia má dcérku Lenku.  (Zdroj: Instagram L.J.)

Napriek tomu, že tvorili pár 12 rokov, z toho 10 rokov ako manželia a majú spolu dcérku Lenku, ich vzťah sa rozpadol. Lucia dokonca vymazala z Instagramu všetky spoločné fotky. V týchto dňoch sa tam však objavil záber s iným mužom.

Brunetka pridala fotku, na ktorej sa túli k mužovi. Ide o maliara Kristiána, ktorý sa vo voľnom čase venuje cvičeniu. Je teda možné, že aj táto spoločná vášeň dvojicu spojila. Že ide o nového partnera sexbomby, vyplýva aj z popisov, ktoré dvojica dala k záberom. „Láska nie je fejk. Každý máme právo milovať a byť milovaný," napísal Kristián. Aj Luciine slová sú veľavravné: „Každý má právo byť šťastný. Ži a nechaj žiť."

Lucia našla šťastie po boku nového muža.
Zobraziť galériu (7)
Lucia našla šťastie po boku nového muža.  (Zdroj: Instagram L.J.)

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu