Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V hlavnej úlohe prsia... AJ HORE BEZ: Horúce zábery missky Manovej

Modelka Katarína Manová Zobraziť galériu (6)
Modelka Katarína Manová

MALEDIVY - Užíva si teplo. Kým Slovensko zažíva ďalšie a ďalšie nádielky snehu, bývalá účastníčka Miss Universe Katarína Manová (30) si s rodinkou zaletela na slnečné Maledivy. Tam si naplno vychutnáva slnečné lúče a z piesočnatých pláží poslala domov prsnatý pozdrav.

Ubehlo už viac než dvanásť rokov, odkedy Katarína Manová zabojovala o titul Miss Universe SR a následne zvíťazila na prestížnej svetovej súťaži Miss Intercontinental 2006. Tam všetkých oslnila svojou krásou, nežným vzhľadom a dokonalými krivkami.

Odvtedy sa v jej živote udialo niekoľko zmien. Stihla sa vydať a stala sa matkou syna Mirka, ktorý má dnes už dva roky. Rodinný život ani tehotenstvo však s jej postavou vôbec nezamávali a blond kráska stále ohuruje bezchybnou figúrou.

V hlavnej úlohe prsia...
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram KM)

Katarína Manová pláž
Mladšia sestra celebritnej lekárky Aleny Pallovej zjavne vie, ako sa o seba čo najlepšie starať a nie je tajomstvom, že služby salónu svojej sestry aj pravidelne využíva. Aj vďaka tomu sa pravidelne pýši horúcimi zábermi a dokonalými krivkami.

Tip top postavičkou sa stihla popýšiť aj na posledných záberoch, kde odhalila štíhle nohy a vyrysované bruško, ktoré by jej mohla závidieť nejedna dvadsiatnička. Sexi blondínka sa však tentokrát rozhodla odhaliť viac. Na selfie fotke z pláže totiž odhodila vrchný diel plaviek a mala čo robiť, aby dostatočne zakryla vylepšené vnady.

V hlavnej úlohe prsia...
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram KM)

Na dovolenke je ale dovolené všetko. Veď nakoniec, vyblednuté miesta po bikinách sa už dávno nenosia!

Katarína Manová pláž 2

Viac o téme: Katarína Manová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu