Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najhorší deň v živote známej Češky: Dovolenka sa zmenila na hotové peklo!

Týnuš Třešničková Zobraziť galériu (7)
Týnuš Třešničková (Zdroj: Instagram)

ISTANBUL - Ako zo zlého sna! Týnuš Třešničková (22) je známou českou youtuberkou a influencerkou, ktorá si žije rozprávkovým životom. Fanúšikom sa prezentuje krásnou tvárou, citom pre módu a luxusným spôsobom života. Pred pár dňami sa spolu s priateľom Viktorom vybrali na dovolenku do Turecka. Tam sa stali svedkami výbuchu, následkom ktorého skončili v nemocnici s ťažkými popáleninami.

Na topkách sme vás už informovali o dráme, ktorá sa odohrala v luxusnej tureckej reštaurácii. Pri ohňovej šou totiž jeden z čašníkov pridal do ohňa neznámu látku, ktorá spôsobila menšiu exploziu. Všetko sa to odohrávalo pri barovom pulte, za ktorým sedeli ľudia. Podľa zverejnených informácií niektorí z nich skončili v nemocnici.

Nutná bola aj hospitalizácia českej hviezdičky Týnuš Třešničkovej aj jej partnera Viktora. Kým on má popálených 15 percent tela, ona dopadla o dosť horšie. Krásna youtuberka má zasiahnutých 35 percent tela, a to oblasť tváre, krku, rúk a hrudníka. 

„Bolo to ako nočná a mám to stále pred očami,” uviedol pre turecké médiá frajer známej Češky. Týnuš má na sociálnych sieťach množstvo priaznivcov, ktorí sa o ňu úprimne boja. „Ďakujeme za všetky správy a podporu. Týnka je v najlepších rukách a bude o ňu postarané. Modlite sa prosím,” odkázala im prostredníctvom instagramu jej sestra Martina. 

Na margo incidentu sa vyjadril už aj majiteľ reštaurácie. „Vážení priatelia, v našej reštaurácii došlo k smutnej nehode. Chcel by som o tomto probléme informovať našich hostí a verejnosť. V prvom rade vyjadrujem svoj smútok. Navštívil som našich hostí na rôznych miestach Istanbulu. Pevne dúfam, že sa uzdravia. Vizuálnu šou, ktorá spôsobila túto nešťastnú nehodu sme na neurčitú dobu zrušili. Žiadna šou nie je dôležitejšia, než zdravie, dôvera a potešenie hostí,” uviedol Nusret Gökçe.

Jeho slová sú ale pre Týnku len veľmi malou náplasťou. Z tohto šoku sa totiž len tak ľahko nespamätá. Navyše, bezchybný výzor bol pre mladú youtuberku vždy veľmi dôležitý...

Viac o téme: Týnuš Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu