Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Česká youtuberka popálená v Turecku: Ukázala fotku tesne po nehode... Z toho pohľadu mrazí!

Týnuš Třešničková sa na youtube podelila o záber krátko po nehode. Zobraziť galériu (4)
Týnuš Třešničková sa na youtube podelila o záber krátko po nehode. (Zdroj: Youtube T.T.)

ISTANBUL - O nešťastí Týnuš Třešničkovej (23) sa toho popísalo už mnoho. Tmavovláska si s priateľom užívala dovolenku v Istanbule, keď ju v jednej z vychýrených reštaurácií nešťastne popálili. Zasiahnutých mala viac ako 30% tela. Aktuálne je na tom youtuberka už oveľa lepšie a so svojimi fanúšikmi sa rozhodla podeliť o detaily zo svojej liečby. Ukázala aj fotku tesne po nehode. Z toho pohľadu mrazí!

Týnuš Třešničková bola minulý rok na jeseň na dovolenke v tureckom Istanbule, keď sa jej v priebehu sekundy zmenil život od základov. S priateľom si totiž zašla na večeru do luxusnej reštaurácie - sedela pri bare, keď odrazu kúsok od nej vzbĺkol obrovský oheň, ktorý tmavovláske zasiahol 30% tela. 


HOROR známej Češky v Turecku: S popálenou tvárou skončila na JIS-ke... Vysúdi milióny!


Youtuberka sa zo zranení dostávala viac ako trištvrte roka v jednej zo súkromných nemocníc v Turecku. Aktuálne sa už nachádza doma v Česku a nabrala toľko síl, aby o svojom zranení otvorene prehovorila. Svojim fanúšikom na youtube dokonca ukázala aj fotky tesne po nehode.

Týnuš Třešničková sa na youtube podelila s fotkou tesne po nehode. Na zábere by youtuberku spoznal len málokto.
Zobraziť galériu (4)
Týnuš Třešničková sa na youtube podelila s fotkou tesne po nehode. Na zábere by youtuberku spoznal len málokto.  (Zdroj: Youtube T.T.)

Najväčším šokom bol záber, na ktorom má popálenú celú tvár - Týnuš sa totiž na ňom na seba ani nepodobá. „Mala som hlavu asi dvakrát takú, ako mám teraz. Myslím, že by ma skoro nikto nespoznal,“ povedala mladá Češka. „Keď za mnou chodil priateľ, tak hovoril, že ma spoznával len podľa nechtov,“ priznala. 

„Všetko som mala opuchnuté, ruky som mala opuchnuté, tú hlavu, na tej to bolo vidno najviac. Aj som dosť dlho spľaskávala,“ opísala najťažšie chvíle svojho života Třešničková.  

Viac o téme: Týnuš Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu