Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dramatický pôrod! Slovenská kráska a jej bábätko v OHROZENÍ: Dieťatko nejavilo známky života

Denisa Mlyneková Zobraziť galériu (7)
Denisa Mlyneková

ISLAND - Najhoršie a najkrajšie chvíle života si niekedy nie sú vôbec také vzdialené, ako by sa mohlo zdať. Presvedčil sa o tom aj partner modelky a vizážistky Denisy Mlynekovej. Blondínka totiž 5. októbra rodila ich prvé spoločné dieťa a všetci prežili dramatické chvíle. Kráska počas pôrodu zamdlievala a bábätko po príchode na svet nejavilo známky života...

Denisa Mlyneková sa zviditeľnila ako modelka a tiež vzťahom s Rasťom Brezovským, ktorý kedysi randil s Adelou Banášovou. Kráska však svoje šťastie nakoniec našla po boku fotografa Ľuba Šišku, s ktorým v máji oznámili svetu, že budú mať dieťatko. 

Ich dcérka je už pár dní na svete, no jej narodenie sprevádzali náročné chvíle. Tento pôrod naozaj nemožno označiť inak než dramatický. Dvojica totiž chcela priviesť dieťatko na svet čo najprirodzenejšie a až neskoro sa zistilo, že bábätko je vzpriečené. Cisársky rez už nebol možný, a tak si musela blondínka poradiť s tlačením, hoci už predtým pri kontrakciách zamdlievala. 

To najhoršie však prišlo až potom. Dievčatko po narodení nejavilo známky života. „Nič horšie som nezažil. Bol to najhorší moment v mojom živote. Anjelik sa nám narodil bez známok života, pulzu, dychu. Nastali chvíle totálneho zúfalstva, beznádeje, neskutočnej bolesti, ťažoby, pri ktorej sme sa nezmohli na nič iné ako na prosebné náreky,” prezradil Šiška. 

Našťastie resuscitácia zabrala a bábätko sa po chvíli nadýchlo. „Pýtali ste sa ma, či som bol osláviť, alebo si vypiť. Po tom, čo boli obe v bezpečí, som sa išiel pred nemocnicu vyplakať a vrátil som sa za nimi. Bol to najkrajší deň môjho života,” oznámil svojim priateľom na sociálnej sieti fotograf. Dcérka dostala meno Atlas. Všetky okolnosti popísal v dojímavom statuse: 

Dramatický pôrod! Slovenská kráska
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook LS)

Dramatický pôrod! Slovenská kráska
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook LS)

Viac o téme: Denisa Mlyneková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu