Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrozivý osud ženy, ktorá dostala Jasminu Alagič na vrchol: Je úplne na dne... Chcela spáchať samovraždu!

Jasmina Alagič sa pred týždňom stala hviezdou Tvojej tváre vďaka stvárneniu Věry Bílej. Zobraziť galériu (5)
Jasmina Alagič sa pred týždňom stala hviezdou Tvojej tváre vďaka stvárneniu Věry Bílej. (Zdroj: Instagram J.A.)

PRAHA - Moderátorka Jasmina Alagič (29) sa pred týždňom stala víťazkou zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome vďaka stvárneniu českej rómskej speváčky Věry Bílej (64). No kým markizáčka aktuálne žne úspechy, žena, ktorú v šou napodobňovala, sa ocitla na úplnom dne. Chcela dokonca spáchať samovraždu!

Věru Bílú dodnes fanúšikovia oprávnene volajú rómskou kráľovnou spevu. Vystupovala v Bielom dome, v Kanade, Vatikáne, bola na turné po Európe, USA, či dokonca v Japonsku. Speváčka pred rokmi zarábala majland a žila si na vysokej nohe... No prišla doslova o všetko. 

Voľný čas totiž rada trávila v herniach, kde všetky peniaze postupne naliala do hracích automatov. Nakoniec odniesla do záložne aj posledný majetok - televíziu, práčku, hodinky, šperky... Skrátka všetko. Prišla aj o byt, z ktorého ju vysťahovali, lebo neplatila nájomné.

Věra Bílá bola rómskou speváckou hviezdou. Počas svojej kariéry pochodila takmer celý svet.
Zobraziť galériu (5)
Věra Bílá bola rómskou speváckou hviezdou. Počas svojej kariéry pochodila takmer celý svet.  (Zdroj: Profimedia)

Odvtedy speváčka žije v ubytovni v rodných Rokycanoch, kde sa pred dvomi rokmi pokúsila o samovraždu. Ako sama priznala, nechce sa jej žiť. „Nebaví ma na tomto svete žiť,“ priznala vtedy Bílá, ktorá sa pokúsila otráviť. „Otrávila som sa minulý týždeň liekmi. Ale zachránili ma, keď do mňa naliali mlieko,“ netajila známa Češka. 

K tomuto zúfalému činu ju zrejme dohnala nielen žalostná životná situácia, ale aj fakt, že prišla o milovaného syna Františka (†33). Toho si spolu s manželom adoptovala ešte ako batoľa. Vo februári 2013 ho našli mŕtveho na verejných záchodoch. A hoci polícia potvrdila, že sa predávkoval drogami, speváčka je dodnes presvedčená, že ho niekto zabil.

V ten istý rok navyše pochovala aj muža Františka, s ktorým bola od svojich 16-tich rokov. Pohreb vtedy nemala z čoho zaplatiť, a tak ho nakoniec zaplatil spevák Michal David. Věra si vtedy musela požičať dokonca aj na manželov sviatočný oblek, v ktorom ho uložila do rakvy.  

Jasmina Alagič stvárnila v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome Věru Bílu a vyhrala.
Zobraziť galériu (5)
Jasmina Alagič stvárnila v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome Věru Bílu a vyhrala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

VIDEO: Najznámejšia pieseň Věry Bílej - Paš o paňori, ktorú v Tvojej tvár spievala aj Jasmina Alagič

Viac o téme: Věra Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu