Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dušan Cinkota začína odznova: Prehovoril o veľkej zmene v živote i o súkromí!

Dušan Cinkota Zobraziť galériu (7)
Dušan Cinkota (Zdroj: Marco Procházka)

BRATISLAVA - Dušan Cinkota (48) aktuálne prežíva jedno z najkrajších období svojho života. Herec vychytal jednu z hlavných úloh v pripravovanom seriáli Slovania, no núdzu nemá ani o ďalšie pracovné ponuky. Najväčšiu radosť mu však momentálne robí rozkošný synček Oleg, ktorý už onedlho oslávi 6 mesiacov. A keď už všetko klape ako má, sympatický Cinky sa najnovšie rozhodol pre ďalšiu veľkú životnú zmenu...

Aj napriek tomu, že väčšinu jeho voľného času zaberá starostlivosť o manželku Zuzku a ich spoločné dieťatko, predsa len si našiel voľnú chvíľu, aby medzi pracovným a rodinným kolotočom zapracoval aj sám na sebe. Dušana sme nedávno stretli vo fitnescentre, kde plánuje makať na svojej fyzickej zdatnosti. Ako nám prezradil, rozhodol sa dostať do formy, s čím mu aktívne pomáha aj tréner Vladan Fejlek, ktorý má pod taktovkou fyzickú premenu viacerých známych slovenských tvárí.

Dušan má podľa trénera obrovskú silu. Na tréningu však ukázal aj mimoriadnu disciplínu a sústredenosť.
Zobraziť galériu (7)
Dušan má podľa trénera obrovskú silu. Na tréningu však ukázal aj mimoriadnu disciplínu a sústredenosť.  (Zdroj: Marco Procházka)

Dušan Cinkota začína odznova:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Marco Procházka)

Okrem vnútornej pohody mu táto činnosť pomáha aj s prípravou na nakrúcanie spomínaného jojkárskeho seriálu Slovania. Príprava je totiž pomerne náročná. Okrem jazdy na koni zahŕňa napríklad aj také aktivity, ako je šermovanie. Viac noviniek z Dušanovho života sa dozviete v našom videorozhovore!

Veĺká zmena v živote Dušana Cinkomene v živote i o súkromí!

Viac o téme: Dušan Cinkota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu