Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Celebritná premiéra: Markizáčka ukázala bruško, Kalisová ako dievčatko!

Česká komédia Po čom muži túžia bude v slovenských kinách od 20. septembra. Zobraziť galériu (13)
Česká komédia Po čom muži túžia bude v slovenských kinách od 20. septembra. (Zdroj: CinemArt SK)

BRATISLAVA – V utorok sa kinosála v jednom z bratislavských nákupných centier zaplnila osobnosťami slovenského a českého šoubiznisu. Konala sa tam dlhoočakávaná slávnostná premiéra komédie režiséra Ruda Havlíka (42) s Táňou Pauhofovou (35) v jednej z hlavných úloh.

Počas septembrového večera sa kinosála na nábreží Dunaja naplnila na prasknutie. Svoju premiéru mala česká komédia Po čom muži túžia, ktorá opisuje život cynika, ktorý má všetko, no v priebehu jedného dňa ho vyhodia z práce a na jeho miesto dosadia ženu, navyše ho naštve bývalá, naštve ho dcéra a ďalšia žena mu nabúra auto. A aby toho nebolo málo, ráno sa sám prebudí v ženskom tele!

Exkluzívnu premiéru si nenechala ujsť čerstvo vydatá Barbora Krajčírová Rakovská, ktorá zároveň uvedenie filmu na plátno aj moderovala. Do spoločnosti zavítala aj redaktorka televízie Markíza Andrea Šprochová so svojím manželom a v romantických šatách ukázala rastúce tehotenské bruško.

Andrea Šprochová s manželom sa tešia na bábätko.
Zobraziť galériu (13)
Andrea Šprochová s manželom sa tešia na bábätko.  (Zdroj: CinemArt SK)

Premietanie filmu plného komických momentov si prišla pozrieť aj Miriam Kalisová, ktorá v ružových kvetinových šatočkách pôsobila ako roztomilé dievčatko. Tento look ešte podporil jej účes v podobe jemne zvlnených vlasov. Nechýbali ani predstaviteľky filmových hrdiniek Táňa Pauhofová, Anna Polívková a Sara Sandeva.

Viac o téme: Táňa PauhofováMiriam KalisováBarbora RakovskáAndrea ŠprochováSara SandevaPo čom muži túžiaAnna Polívková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu