Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dara Rolins po rozchode s Rytmusom poriadne pritvrdila: Fanúšikom pod pódiom ukázala bradavky!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins

PRAHA - Wau, tak toľko sexepílu počas koncertu snáď neukázala ešte nikdy predtým! Hoci len nedávno Dara Rolins (45) priznala rozchod s Rytmusom (41), ktorý si krátko po zverejnení tejto informácie našiel náhradu v podobe exotickej Jasminy Alagič (29), slovenská popová diva rozhodne nesmúti. Pozrite sa, čo predviedla u našich českých susedov!

Hoci si bývalí partneri v poslednom období prostredníctvom sociálnych sietí adresovali niekoľko „nenápadných“ odkazov a hovorilo sa, že blondínku raperove romantické vyjadrenia na adresu jeho novej lásky zamrzeli, takto zronená žena rozhodne nevyzerá. Práve naopak. Dara je plná energie a sexi viac než kedykoľvek predtým.

To dokázala aj počas posledného vystúpenia v Prahe, kde si hneď pri príchode na pódium podmanila stovky ľudí. Speváčka si svoj koncert poriadne užila a z jej dráždivých pohybov i poriadne odvážneho outfitu prítomní fanúšikovia nedokázali spustiť oči. Slovenská diva sa totiž nahodila do transparentného body, ktoré pripomínalo spodnú bielizeň.

Dara sa nikdy netajila tým, že bez podprsenky sa cíti pohodlnejšie. Takýto pohľad sa pred pár dňami naskytol fanúšikom, ktorí si ju prišli pozrieť do Prahy.
Zobraziť galériu (5)
Dara sa nikdy netajila tým, že bez podprsenky sa cíti pohodlnejšie. Takýto pohľad sa pred pár dňami naskytol fanúšikom, ktorí si ju prišli pozrieť do Prahy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Dara Rolins po rozchode
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

A to ani  zďaleka nie je všetko. Snáď nikomu pod pódiom totiž neušlo, že Dara pod kúskom čipkovej látky, ktorá jej „zahaľovala“ telo, nemala podprsenku, a tak na obdiv vytasila aj svoje bradavky. No a len čo sa otočila, všetkým sa naskytol pohľad na jej vykúkajúci zadok. Toto vystúpenie rozhodne možno označiť za jedno z najerotickejších, aké kedy speváčka predviedla a hoci sa to niekomu môže zdať až príliš, blondínka sa rozhodne nemá za čo hanbiť. 

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu