Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prasklo tajomstvo známej krásky: Mesiace všetkých klamala!

Ľubica Štepánová Zobraziť galériu (5)
Ľubica Štepánová (Zdroj: Instagram L.S.)

BRATISLAVA - Rozhodla sa vyjsť s pravdou von! Ľubica Štepánová (30) je verejnosti známa predovšetkým ako víťazka Miss Universe 2012 či bývalá partnerka Rasťa Brezovského, ex-frajera Adely Vinczeovej. Kráska sa síce momentálne venuje najmä svojmu podnikaniu, no stále ju vidieť aj na prehliadkových mólach. Tomu však, zdá sa, minimálne na nejaký čas odzvonilo.

Bývalá kráľovná krásy totiž na sociálnej sieti zverejnila radostnú novinku zo súkromného života. Po zásnubách s partnerom Martinom, ktoré prebehli v októbri minulého roka, sa pohli ešte ďalej. Dvojica totiž čaká prvé spoločné dieťatko.

Blondínka sa krásnou správou pochválila na Instagrame, kde zverejnila dovolenkovú fotku s bruškom. „Moje tri lásky, ste môj život,“ napísala k záberu, na ktorom pózuje s psíkom a v objatí svojho snúbenca. Zaujímavé je, že len pred pár dňami na sociálnu sieť zavesila záber v bikinách, na ktorom tehotenské krivky nie je vôbec vidieť.

Ľubica a jej snúbenec Martin sa už onedlho dočkajú prírastku do rodiny.
Zobraziť galériu (5)
Ľubica a jej snúbenec Martin sa už onedlho dočkajú prírastku do rodiny.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Kráska sa ešte prednedávnom chválila takouto vypracovanou postavičkou.
Zobraziť galériu (5)
Kráska sa ešte prednedávnom chválila takouto vypracovanou postavičkou.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Rovnako sú na tom aj fotografie spred pár týždňov, na ktorých má Ľubica vymakané ploché brucho. Misska teda svoje tehotenstvo pred verejnosťou celý čas tajila a na Instagrame zrejme zverejňovala staršie alebo upravené zábery. Nech je to už akokoľvek, šťastným budúcim rodičom srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Ľubica Štepánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu