Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa kráska povedala ÁNO po šiestich rokoch randenia: Bude svadba

Karlie Kloss Zobraziť galériu (5)
Karlie Kloss (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

LOS ANGELES - Americká modelka Karlie Kloss sa po šiestich rokoch randenia zasnúbila s podnikateľom Joshuom Kushnerom. Nemenovaný zdroj blízky páru prezradil magazínu People, že 33-ročný Kushner požiadal 25-ročnú rodáčku z Chicaga o ruku pred niekoľkými týždňami počas romantického víkendu. Kloss potvrdila správy prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila ich spoločnú fotografiu pri západe slnka.

"Milujem ťa viac, ako dokážem slovami vyjadriť. Josh, si môj najlepší priateľ a spriaznená duša. Nemôžem sa dočkať toho, že budeme už navždy spolu. Miliónkrát áno," napísala k fotografii a neskôr vo videu ukázala aj zásnubný prsteň.

Dvojica spolu randí od roku 2012. Kushner je mladší brat Jareda Kushnera, ktorý je poradcom prezidenta Donalda Trumpa a manželom jeho dcéry Ivanky. Kloss sa k politickej orientácii Kushnerovcov verejne nevyjadruje, no sama podľa vlastných slov vo voľbách v roku 2016 hlasovala za Hillary Clinton. Modelka pritom údajne v júni konvertovala na judaizmus, rovnako ako Ivanka Trump pred zasnúbením s Kushnerovým starším bratom.

Karlie Kloss je známa najmä ako jeden z "anjelikov" značky Victoria's Secret, medzi ktorých patrila v rokoch 2013 - 2015. Pre luxusnú značku spodnej bielizne pritom po prvý raz pracovala v roku 2011. Verejnosť ju mohla vidieť aj v reklamách pre Nina Ricci, Chloé, Lacoste, Yves Saint Laurent alebo Dolce & Gabbana a predvádzala pre Calvina Kleina, Karla Lagerfelda či Marca Jacobsa. Objavila sa napríklad aj na titulných stránkach viacerých vydaní magazínu Vogue.

Viac o téme: Karlie KlossJoshua Kushner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu