Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna markizáčka rapídne pribrala: 20 kíl navyše... Pozrite, aká je z nej gulička!

Katarína Lacková Zobraziť galériu (5)
Katarína Lacková (Zdroj: Instagram KL)

BRATISLAVA - Jedna z najsexi tanečníc Katarína Lacková (30), ktorá sa zviditeľnila v markizáckej šou Let´s Dance, čoskoro privedie na svet svoje vytúžené dievčatko. Brunetka počas tehotenstva pribrala až 20 kilogramov a pred sebou má už poriadne veľké bruško. Aha, ako vyzerá!

Katarínu Lackovú poznajú fanúšikovia z uplynulej série nablýskanej šou Let´s Dance, kde sa spolu so spevákom Tomášom „Yxom“ Dohňanským z Hexu prebojovali do tretieho kola. Od tancovania a svetiel reflektorov si však brunetka musela dať na dlhšiu dobu pauzu. No a dôvod? Ten najkrajší!

Sexi tanečnica totiž nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko, ktoré by sa už čoskoro malo vypýtať na svet. Hoci prežíva to najúžasnejšie obdobie života a svojho vytúženého dievčatka sa už nemôže dočkať, Katka sa musela zmieriť s tým, že počas tehotenstva pribrala 20 kíl a poriadne sa zaguľatila.

„Aj keď sa mi pri pohľade do zrkadla a na váhu krížia oči, je to tých najkrajších 20 kg navyše, aké si žena môže predstaviť. Snáď to pôjde aj dole tak jednoducho, ako to vyšlo hore,“ napísala k zverejnenému záberu na sociálnej sieti šťastná budúca mamička. Aj napriek niekoľkým kilám navyše jej to však mimoriadne pristane a treba uznať, že je z nej naozaj krásna tehuľka. Pozrite!

Tehotná Katarína Lacková sa už poriadne zaguľatila.
Zobraziť galériu (5)
Tehotná Katarína Lacková sa už poriadne zaguľatila.  (Zdroj: Instagram)

Počas tehotenstva pribrala Katarína Lacková 20 kilogramov. Toto krásne obdobie si však mimoriadne užíva.
Zobraziť galériu (5)
Počas tehotenstva pribrala Katarína Lacková 20 kilogramov. Toto krásne obdobie si však mimoriadne užíva.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Let´s DanceKatarína Lacková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu