Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Drobová ako hviezda amerického filmu: Toto majú spoločné!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (11)
Gabriela Drobová

BRATISLAVA – Vie zaujať! Reč je o bývalej šedej eminencii Markízy a terajšej riaditeľke Fashion Tv Gabriele Drobovej (44), ktorá už roky patrí k najvplyvnejším ženám nášho šoubiznisu. V pondelok si známa blondínka nenechala ujsť premiéru novej americkej komédie Ocean’s 8, u nás s názvom Debbina 8, kde zaujala istým detailom, vďaka ktorému bola ako hlavná hviezda filmu Cate Blanchett.

Gabriela Drobová a jej módna televízia Fashion Tv sa stali mediálnym partnerom nového amerického filmu Debbina 8, ktorý mal u nás slávnostnú premiéru v pondelok večer. V tomto komediálnom počine si zahralo množstvo známych herečiek ako Sandra Bullock, Anne Hathaway, Rihanna, Cate Blanchett a iné. Okrem deja mnohé prítomné dámy obzerali aj outfity hlavných predstaviteliek. Rovnako tak aj Gabriela Drobová, ktorá zaujala v ten večer vďaka istému doplnku, ktorý mala rovnaký ako jedna z hlavných postáv filmu, krásna Cate Blanchett - a to štýlové okuliare!

Gabriela Drobová mala rovnaké okuliare ako vo filme Cate Blanchett.
Zobraziť galériu (11)
Gabriela Drobová mala rovnaké okuliare ako vo filme Cate Blanchett.

„Dnes som bola na premiére filmu Debbina 8. Fashion TV je mediálny partner tohto cool filmu. Odporúčam. Určite naň choďte. Tie outfity! Mega herecké obsadenie a dobrá story. A Cate Blanchett má v úvodných scénach okuliare, ktoré som mala dnes na sebe. Osud?“ napísala Drobová na sociálnej sieti. Ako vidieť, aj naše Slovenky majú hviezdny štýl. Fotografie z premiéry si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu