Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Justin Topoľský v tom nie je sám: Obrovský TRAPAS českej herečky na celebritnej premiére!

Barbora Mottlová Zobraziť galériu (5)
Barbora Mottlová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Žeby sa dohodli? Len pred pár dňami sme čitateľom priniesli fotografie z odovzdávania cien Slovenka roka, kde sa Peter Justin Topoľský (56) hneď na úvod postaral o spoločenské faux-pas. Moderátor si totiž zo svojho obleku zabudol odstrániť cenovku, a tak sa na verejnosti hodnú chvíľu premával aj s neprehliadnuteľnou visačkou. No a obdobný trapas si len pár dní po ňom vyrobila známa česká herečka!

Ide o známu českú sexbombu Barboru Mottlovú, ktorá na žiadnej spoločenskej akcii nemá núdzu o pozornosť. Najnovšie však nebola neprehliadnuteľnou vďaka svojmu atraktívnemu vzhľadu či napumpovanému hrudníku, ktorý na obdiv vystavuje rada a často. Na premiére filmu Backstage sa totiž kráska poriadne strápnila.

Barbora Mottlová sa v spoločnosti poriadne strápnila.
Zobraziť galériu (5)
Barbora Mottlová sa v spoločnosti poriadne strápnila.  (Zdroj: Profimedia)

Z kabelky vytŕčala obrovská biela cenovka.
Zobraziť galériu (5)
Z kabelky vytŕčala obrovská biela cenovka.  (Zdroj: Profimedia)

Do kina síce nacupkala nahodená v netypicky konzervatívnych šatách, no jej celkový look absolútne potopil jeden podstatný detail. Z lososovej kabelky jej totiž odstávala obrovská visačka, ktorá oznamovala, koľko za elegantný kúsok vyhodila. Každý z prítomných sa teda dozvedel, že nejde o žiadny drahý špás. Ak by ste si chceli zaobstarať podobnú, z fotiek, ktoré kolujú internetom, bez problémov vyčítate, že taška vás vyjde presne 2250 Kč (cca 88 eur). Barbora, tomu sa teda povie reklama!

Viac o téme: Peter Justin TopoľskýBarbora Mottlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu