Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovské trápenie Maroša Kramára: Rakovina... K lekárovi prišli v hodine dvanástej!

Maroš Kramár na tlačovke k Pochodu za zdravé prsia priznal, že jeho rodinu zasiahla rakovina. Zobraziť galériu (5)
Maroš Kramár na tlačovke k Pochodu za zdravé prsia priznal, že jeho rodinu zasiahla rakovina. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Maroš Kramár (59) sa v poslednom období pasoval s neľahkými životnými situáciami. Najprv sa hovorilo o kríze v jeho manželstve s Natašou Nikitinovou (49) a aktuálne verejne priznal, že v rodine bojujú so zákernou rakovinou. Tú diagnostikovali jeho mame Tatiane (77), ktorá k lekárovi prišla doslova v hodine dvanástej!

V utorok ráno sa v jednej z bratislavských kaviarní konala tlačová konferencia k Pochodu za zdravé prsia. Maroš Kramár je dlhoročným ambasádorom tohto ušľachtilého projektu. Keď sa ho moderátorka Kvetka Horváthová opýtala, či má s touto chorobou osobné skúsenosti, herec svojou odpoveďou všetkých prekvapil. 

„Minulý rok som musel s mojou mamou ísť na kontrolu, lebo už to nevyzeralo dobre a presne ako tu hovorili, už som dosť veľký a s mamou sa nesprchujeme a nevidím, či sa niečo deje. Chcel som preto apelovať na ženy, aby naozaj išli na prehliadku. S mamou sme tam prišli v poslednej chvíli. Našťastie je tu a verím, že tu ešte dlho bude,“ šokoval Kramár. 

Ten aktuálne túto akciu vníma oveľa osobnejšie a silnejšie, ako kedykoľvek predtým. Minulý rok nám pritom ešte hovoril, že má to šťastie, že jeho rodinu táto zákerná choroba obchádza. Vtedy ani len netušil, čo sa o pár mesiacov stane. 


Kramár bojuje proti rakovine: No toto od neho nečakajte!


„Mám šťastie, že nemám v rodine človeka, ktorý by tou chorobou trpel. Takže v tomto musím zaklopať, som šťastný človek. Možno preto nemám taký ten pravý strach z toho, chvalabohu,“ povedal pre Topky.sk minulý rok v apríli Kramár. Držíme palce, nech všetko dobre dopadne! 

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu