Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajná svadba markizáčky: Zobrala si kolegu a... Pozrite, ako netradične vyzerala nevesta!

Kristína Pírová Zobraziť galériu (5)
Kristína Pírová

BRATISLAVA – Už je z nej vydatá pani! Reč je o mladej herečke Kristíne Pírovej (28), ktorú diváci poznajú z obľúbeného markizáckeho seriálu Susedia, kde si zahrala Milku, dcéru Zuzany a Františka Stromokocúrovcov. Herečka mala v čase, keď ju diváci mohli prvýkrát vídať v seriáli, 17 rokov. Dnes je o 11 rokov staršia a poriadne zmenená. Pri nakrúcaní už má aj úplne inú funkciu a zaľúbila sa do kolegu.

Seriál Susedia pozná snáď každý Slovák. Pred 11 rokmi patril k najobľúbenejším na našich obrazovkách. Okrem  hlavných predstaviteľov Petra Marcina, Adyho Krausa, Zuzany Tlučkovej a Viki Ráková v ňom v minulosti hrala aj Kristína Pírová, ktorá stvárnila dcéru Zuzany a Františka.

Mladá sympatická herečka, ktorá sa v seriáli objavila, keď mala 17 rokov, medzičasom vyrástla a diváci ju môžu sledovať aj v nových častiach, kde je z nej zrelá, extravagantná a nezávislá žena. Dokonca v súčasnosti robí v seriáli aj produkciu. Okrem týchto pracovných noviniek má herečka novinky aj vo svojom súkromí.

„Pred dvomi týždňami sa vydala za kolegu zo štábu – technika kamery Matúša Baranca,“ dozvedeli sme sa od zdroja blízkeho herečke, čo nám potvrdila aj sama. „S mojím mužom sme spolu krátko, ale vedeli sme , že sme tu pre seba. Mali sme malú svadbu, len pre najbližších v Devínskej Novej Vsi,“ priznala topkám Kristína, z ktorej bola krásna nevesta v netradičných svadobných šatách. Jednoduché dlhé biele šaty mala totiž v páse predelené hrubým červeným pásom, ktorý bol ozdobený ľudovým vzorom. K šatám si obula červené sandáliky a zladila s nimi aj ozdoby do vlasov a kyticu kvetov.

Zaujímalo nás, prečo zvolila práve takéto svadobné šaty. „To, že som mala červený opasok, súvisí aj s mojou kapelou, ktorá sa venuje folklóru. A šaty mi vyberala stylistka,“ povedala herečka,  ktorá si po svadbe už stihla zmeniť aj priezvisko a je z nej Kristína Barancová Pírová. Novomanželom gratulujeme a na spoločnej ceste životom prajeme všetko dobré.

FOTOgrafie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: SusediaKristína Pírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu