Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ráková zo Susedov sa pochválila verejnosti: Ukázala synčeka Bendegúza (3)!

Viki Ráková Zobraziť galériu (7)
Viki Ráková

KOMÁRNO - Viki Ráková sa v roku 2015 prvýkrát stala mamou. Verejnosť vtedy prekvapila výberom mena, ktoré je pomerne netradičné - synčeka totiž pomenovala Bendegúz. Dnes má chlapček už tri roky a hrdá mamička sa na sociálnej sieti Instagram pochválila jeho fotkami. Toto je on!

Viki Ráková je už tri roky hrdou mamičkou synčeka, ktorému s partnerom, hudobníkom Róbertom Lakatosom, dala pomerne netradičné meno Bendegúz. Herečka doposiaľ svoju rodinku verejnosti príliš neukazovala. Aktuálne sa však rozhodla pochváliť celému Slovensku.


Viki Ráková sa stala mamou: Synčekovi dala netradičné meno!


Na sociálnej sieti Instagram si totiž pred pár dňami založila účet, na ktorom je do dnešného dňa už 22 príspevkov. A z toho na troch je aj jej trojročný synček. Pozrite, toto je malý Bendegúz!

 

#rollerday #happyday #ilovemyson #happytime #northpannonianwines

Príspevok, ktorý zdieľa Rák Viktória (@rak.viki.rakova),

Viac FOTO v GALÉRII» 


Bendegúz je staré krstné meno. Bendegúz (latinsky Mundzuk) je mýtický otec hunského náčelníka Attilu, zvaného Bič Boží. Attila (* cca 406 – † 453) bol od roku 434 až do svojej smrti kráľom Hunskej ríše, ktorá vznikla v súvislosti so sťahovaním národov a ktorá sa rozprestierala od Nemecka po rieku Ural a od Dunaja po Baltské more. Dnes ide o pomerne zriedkavé krstné meno, ktoré sa vyskytuje najmä v Maďarsku.


Viac o téme: SusediaViki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu