Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Utajená plastická operácia Plačkovej: Už nemá MEGA prsia!

Zuzana Plačková sa zbavila mega pŕs. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková sa zbavila mega pŕs. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BANSKÁ BYSTRICA - Má za sebou tretiu plastickú operáciu! Zuzana Plačková (26) je na Slovensku známa aj svojími obrovskými prsiami. Tie si v roku 2010 dala zväčšiť na 525 ml a o tri roky neskôr na 800 ml. Postupom rokov však svoje rozhodnutie oľutovala a pred dvomi mesiacmi sa rozhodla pre ich zmenšenie. Málokto tušil, že operáciu podstúpila včera.

Plačková má nové umelé didiny

Zuzana sa tým pochválila v krátkych videách na sociálnej sieti Instagram. „Tak, ja už mám po tom, málokto vedel, že idem dnes. Tak, aby ste vedeli... Budem sa vám hlásiť, keď na tom budem lepšie ako teraz,“ podelila sa s fanúšikmi krátko po prebudení z narkózy Plačková. 

„A toto hlásenie je hlavne pre všetkých mojich kamarátov, ktorí mi vypisujú, že čo? A mne sa im fakt nechce odpisovať, tak ľudia, žijem. Lebo ste sa báli, že vám dlho neodpisujem od rána,“ dodala ubolená playmate.

Tá svoju ďalšiu operáciu podstúpila v Banskej Bystrici u známeho plastického chirurga celebrít. A svoje prsia si mala dať zmenšiť o necelých 200 ml. Najnovšie sa tak bude pýšiť vnadami o čosi väčšími, ako mala v reality šou Hotel Paradise. 

Zaujímavosťou je, že zatiaľ čo zväčšenie pŕs je pomerne jednoduchá operácia, zmenšenie je už trochu komplikovanejšie. Zákrok trvá v priemere 2 až 3 hodiny, počas ktorých sa odstraňuje nielen silikónový implantát, ale aj nadbytočné tkanivo, tuk a koža. Rez sa bežne vedie v tvare kotvy a upravovať sa musí aj bradavka. 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu