Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandál ako hrom: Slovenský herec prerušil šou, na pódium sa dovalil v ružových tangáčoch!

Lukáš Pavlásek Zobraziť galériu (9)
Lukáš Pavlásek (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Preboha, to čo má byť?! Nechápali ľudia, ktorí sa začiatkom tohto týždňa zúčastnili na najväčšom transformačnom tréningu roka, vedeného svetovo uznávaným motivátorom Andym Winsonom. Počas toho, ako tréner vystupoval na pódiu a snažil sa svojich poslucháčov zasvätiť do tajov šťastného života, zdravého sebavedomia či pozitívneho myslenia, sa na pľaci z ničoho nič objavil herec Lukáš Pavlásek (30), ktorý sa pred zrakmi stoviek ľudí začal bez hanby po aréne premávať v ružových tangáčoch!

Časť prednášky bola venovaná teórii a praktickým cvičeniam na tému, ako sa naučiť prekročiť svoju komfortnú zónu. Tá Pavláska zjavne namotivovala natoľko, že sa ju rozhodol prekročiť rovno pred zrakmi všetkých prítomných. Spoza kulís najprv „vykukla” nahá noha, ozvalo sa laškovné pískanie a o niekoľko sekúnd už bol na javisku Lukáš, navlečený do ružových plaviek, v ktorých už raz verejnosť pobúril.

Diváci v kompletne vypredanej aréne však ihneď pochopili, o čo ide, a herca privítali nadšeným potleskom a výskaním. Tréner Andy sa ani nesnažil skrývať záchvat smiechu a na malú chvíľu nebol schopný pokračovať v rozprávaní. Lukáš sa teda začal prehrabávať medzi rekvizitami a po pár momentoch nepríčetného pobehovania po javisku vyhlásil: „Ja hľadám tú komfortnú zónu, nevieš, kde je?“ zaujímal sa, na čo sa Winson aj všetci prítomní mohli rozpučiť od smiechu.

Lukáš Pavlásek ukázal zadok v boratovských plavkách.
Zobraziť galériu (9)
Lukáš Pavlásek ukázal zadok v boratovských plavkách.  (Zdroj: youtube.com)

Škandál ako hrom: Slovenský
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: youtube.com)

„Mám pre teba dobrú správu, Tvoja identita je jasná... A komfortnú zónu... no, tú on podľa mňa brutálne prekonal, čo poviete?“ uznal stále šokovaný Andy, ktorý následne sám musel podstúpiť zaťažkávaciu skúšku. Takmer nahý Lukáš v tangáčoch sa s ním totiž chcel objať. „Ja sa s tebou objímať nebudem,“ vykrikoval, kým sa na neho Pavlásek skúšal nalepiť. „Andy, prekonaj svoju komfortnú zónu aj ty, ti hovorím,“ vyzval motivátora, ktorý ho následne predsa len objal a dokonca aj potľapkal po holom zadku.

Lukáš Pavlásek
„Dobre, ja idem za svojou manažérkou. Ospravedlňujem sa, ak som vám spôsobil nejaké bloky. Máte čas tak ešte do desiatej, aby vás Andy stihol odblokovať,“ vyhlásil spontánne a následne sa za burácajúceho potlesku a salvy smiechu vydal preč. Hoci sa Winson zaraďuje medzi najväčších expertov na osobnostný rozvoj a pomáha ľuďom prekonávať aj tie najťažšie životné skúšky, s takýmto niečím sa zrejme nestretol ešte nikdy. 

Andy Winson a moderátor Valér Ferko prilákali do Hant arény stovky nadšencov pozitívneho myslenia.
Zobraziť galériu (9)
Andy Winson a moderátor Valér Ferko prilákali do Hant arény stovky nadšencov pozitívneho myslenia.  (Zdroj: archív)

Škandál ako hrom: Slovenský
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: archív)

Ak vás zaujíma, ako dokáže Andy Winson zlepšovať život ľudí po celom svete, ako sa k tejto profesii dostal či to, čo je pre neho najväčšou satisfakciou, pozrite si náš videorozhovor vyššie.

Viac o téme: Lukáš PavlásekAndy Winson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu