Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prvé zábery Šebovej 4 mesiace po pôrode: Fúú, pozrite, ako vyzerá!

Zuzana Šebová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Šebová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Návrat pred kamery! Obľúbená herečka Zuzana Kubovčíková Šebová (36) sa deň pred Vianocami 2017 stala matkou. Manželovi, hercovi Michalovi Kubovčíkovi (37) porodila syna Rudolfa. Na materskej dovolenke sa však dlho neohriala. A už 4 mesiace po pôrode sa na prekvapenie mnohých vrátila pred kamery. Pozrite sa, ako Šebová vyzerala na prvých záberoch v obľúbenom Kredenci.

Je späť! Obľúbená herečka a komička Zuzana Kubovčíková Šebová, ktorá v decembri porodila svojho prvého potomka, sa už čoskoro objaví na obraze. 4 mesiace po pôrode sa totiž rozhodla opäť začať pracovať. Diváci si ju tak budú môcť pozrieť prvýkrát už v pondelok večer v obľúbenej skeč šou Kredenc, kde hrajú s Petrou Polnišovou kultové postavičky Cuky a Luky.

Topkám sa podarilo získať prvé zábery z obľúbeného Kredencu, na ktorých sa objavila Šebová, a treba povedať, že vyzerala úžasne. Hoci o mejkap sa postarali profesionáli, pozorný divák si všimne, že aj jej postava je skvelá. V čiernych šatách a rifľovej bunde pôsobila štíhlo, mladistvo a sviežo a veľmi jej to pristalo. Vyzerať takto 4 mesiace po pôrode sa nepodarí každej žene.

Zisťovali sme, či odteraz už bude v Kredenci zarezávať naplno. „Zuzka Šebová zatiaľ nebude v Kredenci účinkovať pravidelne. Z času na čas si len odskočí zahrať do niektorých skečov,“ povedala nám PR manažérka Markízy Ľudmila Ráceková. Ako sa zdá, Zuzana si len zrejme chcela spestriť materskú dovolenku a naďalej svoj čas chce plne venovať dieťatku. Do plne nabitého pracovného kolotoča sa zrejme tak skoro nevráti.

Zaujímalo nás preto, ako sa jej nakrúcalo a ako to popri dieťatku zvláda, či ako sa tak rýchlo dostala do formy. Na naše otázky však doposiaľ nereagovala. Ako teraz Šebová vyzerá, si môžete pozrieť na fotografiách v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana ŠebováKredenc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu