Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bývalá markizácka hviezda po odchode z obrazoviek: Tomuto sa venuje teraz a... Šokujúce slová o exmanželovi

Nora Krchňáková Zobraziť galériu (6)
Nora Krchňáková (Zdroj: ArchíV NK)

BRATISLAVA - Spomínate si na ňu? Nora Krchňáková bola dlhé roky súčasťou markizáckeho spravodajstva. V televízii pôsobila od jej založenia a diváci ju na televíznych obrazovkách mohli vidieť denno-denne. Pred niekoľkými rokmi však s tou kariérou sekla a zo správ sa vytratila. Dnes však vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým a venuje sa práci, ktorú by nemenila.

Hoci naďalej pôsobí v médiách, pred kamerami ju často nevidieť. Nora z redaktorskej práce presedlala na PR a mediálnu podporu zabezpečuje tým najzvučnejším menám slovenského šoubiznisu. Okrem toho ju občas na spoluprácu stiahne šéfka Smotánky Erika Judíniová. „Niekedy na obraze som, no tam som najmä tá ruka s mikrofónom. Teraz pracujem pre hudobníkov, skupiny, festivaly, filmy a iné kultúrne akcie,“ povedala nám sympatická blondínka, ktorá rokmi zreje do krásy a vyzerá čoraz lepšie.

Nora Krchňáková - rozhovor
Ako sme sa dozvedeli, televízne spravodajstvo bola nútená opustiť kvôli súkromiu. „Spravodajstvo je veľmi namáhavá vec a po tom, ako sa mi narodila dcéra a zostala som s ňou sama, tak som sa rozhodla, že zo spravodajstva odídem. 25 rokov dennodenného nasadenia sa mi zdalo dostatočné, už sa to nedalo vydržať. Milujem hudbu, je to moja celoživotná láska, a preto som založila agentúru na podporu umelcov. A v rámci mojich dobrých vzťahov v šoubiznise Erika usúdila, že som tá správna, ktorá by jej mohla pomáhať v Smotánke,“ priznala nám úspešná manažérka s tým, že televízia jej veľmi chýbala, a tak sa teší, že si to Smotánkou môže aspoň z časti vynahradiť.

Nora Krchňáková dnes zastupuje tie najúspešnejšie tváre slovenskej hudobnej scény.
Zobraziť galériu (6)
Nora Krchňáková dnes zastupuje tie najúspešnejšie tváre slovenskej hudobnej scény.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Nora Krchňáková je hrdou maminou rozkošnej Ninky.
Zobraziť galériu (6)
Nora Krchňáková je hrdou maminou rozkošnej Ninky.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Hoci sa toho o Norinom súkromí nevie, na kultúrnych akciách ju často vídať aj v spoločnosti 9-ročnej dcérky Ninky, ktorá jej robí obrovskú radosť. Bodaj by nie. Len v posledných mesiacoch táto rozkošná malá slečna už niekoľkokrát zažiarila na móle v úlohe modelky a podľa slov pyšnej maminy sa jej výborne darí i v škole.

Prečo na jej výchovu zostala bývalá redaktorka sama a čo sa stalo s ex-manželom, ktorý je Ninkiným otcom, sa dozviete v našom videorozhovore vyššie.

Viac o téme: Nora Krchňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu