Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Potetovaný fešák, ktorý mal zbaliť rozídenú Daru Rolins: Randil s tromi naraz!

Dávid Mészáros Zobraziť galériu (13)
Dávid Mészáros (Zdroj: archív Lady Colors)

BRATISLAVA - Po tom, čo sa na verejnosť dostala informácia o rozchode Dary Rolins (45) a Patrika Rytmusa Vrbovského (41), sa v slovenskom šoubiznise začalo šuškať, že v živote sexi plavovlásky je nový muž. Tým má byť potetovaný fešák z jej najnovšieho klipu Dávid Mészáros. Ten na seba v týchto dňoch upozorňuje opäť. Randil rovno s tromi ženami naraz!

Potetovaný fešák z Darinho klipu k piesni Miesta, Dávid Mészáros, bol v uplynulých dňoch v centre verejného záujmu. Po tom, čo speváčka oznámila, že sa so svojím dovtedajším partnerom Patrikom Rytmusom Vrbovským rozišla, sa totiž začalo šuškať, že by mohla randiť práve s ním. 

„Ten pohľadný muž hral v mojom sexi klipe, ktorý som vypustila do sveta iba nedávno. V rámci nášho rozchodu sa táto špekulácia priam núka. Hľadá sa dôvod alebo vinník, ale žiadny nie je. Táto aj iné špekulácie ma nechávajú chladnou,“ vyjadrila sa na túto tému pre Super.cz Rolins.

Aktuálne na seba mladík upozorňuje opäť. Svoje sexi telo odhalil vo videoklipe k novej piesni speváckeho tria Lady Colors, My recipe. No a zatiaľ čo u Dary stvárnil Dávid vášnivého zvodcu, tu si pre zmenu zahral sviniara, ktorý za nos ťahal rovno tri ženy. Pozrite sami!

Viac o téme: Mária LechmanováLady ColorsLenka LeRa RakarKristína Mečko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu