Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KONIEC! V jojkárskom Talente Bílú už neuvidíte: Toto je jej náhradníčka

Lucie Bílá Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Veľká zmena! Televízia Joj na jeseň plánuje odvysielať ďalšiu sériu šou Česko Slovensko má talent. V obsadení poroty však došlo k veľkej zmene. Stálica Lucie Bílá (52) skončila a nahradí ju iná česká speváčka, známa z poroty iných súťaží.

Po dvojročnej pauze plánuje televízia Joj v septembri opäť vysielať šou Česko Slovensko má talent. Podľa slov generálneho riaditeľa Marcela Gregu siedma séria prinesie viacero noviniek. Tou najvýraznejšou bude zmena v porote. 

Tentoraz sa predstaví v zložení Jaro Slávik, Diana Mórová, Jakub Prachař a Marta Jandová. Lucie Bílá bude za porotcovským stolíkom chýbať, hoci bola súčasťou projektu od jeho začiatku. „Prežila som s Talentom nádherných šesť rokov. Bola to skvelá skúsenosť a projekt, ktorý ma veľmi obohatil. Teraz ale musím ísť ďalej. Môj program je tak nabitý, že nie je v mojich silách stihnúť všetko. Preto som sa rozhodla, že svoje kreslo porotcu s láskou prenechám niekomu, kto bude rovnaký nadšenec ako ja. Všetkým súťažiacim a účinkujúcim držím palce a budem všetko s napätím z diaľky sledovať,“ zdôvodnila svoje rozhodnutie známa speváčka. 

Nahradiť práve Bílú bol pomerne ťažký oriešok. Ako povedal zástupca televízie Prima, hľadali ženu vtipnú, pohotovú, empatickú, ale tiež nekompromisnú pri rozhodovaní. Nakoniec sa rozhodli pre Martu Jandovú, ktorá má skúsenosti zo SuperStar aj Hlasu Česko Slovenska. Naša voľba padla na Martu Jandovú, ktorá presne tieto atribúty spĺňa a sama je tiež skvelou a úspešnou speváčkou,“ vyhlásil Marek Singer, generálny riaditeľ Prima Group.

Samotná Marta Jandová sa na novú porotcovskú úlohu nesmierne teší.  „Česko Slovensko má talent je ďalšia výzva v mojom živote. Zatiaľ som hodnotila len spev a vystúpenia, teraz ma však čaká množstvo iných talentov a pravdepodobne aj netalentov. Som veľmi zvedavá a veľmi sa na to teším, prezradila.

Marta Jandová v porote SuperStar s Darou Rolins a Paľom Haberom
Zobraziť galériu (6)
Marta Jandová v porote SuperStar s Darou Rolins a Paľom Haberom

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu