Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mórovej milenec sa potichu oženil: Táto herečka ho dostala do chomúta!

Diana Mórová Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - A je z neho ženáč! Martin Trnavský (48) je slovenským divákom známy najmä z jojkárskeho Paneláku, kde stvárnil postavu fešáka Zdeňka, ktorý si získal srdce temperamentnej Ivanky v podaní Diany Mórovej. Herci majú za sebou okrem spoločného účinkovania v televízii aj úspešnú divadelnú hru. Práve tá odštartovala Trnavského kariéru v populárnom seriáli, keďže ho tam po úspešnej spolupráci na doskách odporučila práve ryšavka. No a teraz... milenec seriálovej Švehlovej sa potichu oženil!

„Áno“ si Martin povedal s Barborou Munzarovou, českou herečkou, s ktorou tvorí pár už krásnych 10 rokov. Fešákovi z Paneláku sa teda podarilo priženiť sa do slávnej českej rodiny, keďže nevestiným otcom nie je nikto iný ako herecká legenda Luděk Munzar. Ten, samozrejme, svoju dcéru priviedol aj k oltáru.

O svadbe informoval denník Aha, ktorý priniesol informácie, že obrad sa konal v záhrade rodinnej vily a celej veselice sa zúčastnilo asi 20 hostí. „Svadba bola iba v úzkom kruhu, taká záhradná slávnosť,“ povedal pre Aha! novopečený pán manžel. Družičkou krásnej nevesty bola jej dcéra Anička, ktorú má herečka z prvého manželstva s kolegom Jiřím Dvořákom.

Šťastným novomanželom prajeme do spoločného života len to najlepšie a, samozrejme, veľa lásky. Pozrite sa, ako vyzerala ich romantická svadba aspoň prostredníctvom fotografií, ktoré Trnavský poskytol denníku Aha!

Martin Trnavský a Barbora Munzarová si po desiatich rokoch povedali Áno.
Zobraziť galériu (8)
Martin Trnavský a Barbora Munzarová si po desiatich rokoch povedali Áno.  (Zdroj: Archív M.T.)

Obrad sa odohral na záhrade v úzkom kruhu približne dvadsiatich  ľudí.
Zobraziť galériu (8)
Obrad sa odohral na záhrade v úzkom kruhu približne dvadsiatich ľudí.  (Zdroj: Archív M.T.)

Viac o téme: Diana MórováMartin TrnavskýBarbora Munzarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu