Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prvá veľká zmena v Hlase Česko Slovenska: Fúha, tak toto rozhodne nikto nečakal!

Markíza bude opäť vysielať Hlas Česko Slovenska Zobraziť galériu (5)
Markíza bude opäť vysielať Hlas Česko Slovenska (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Licencovaná svetová šou The Voice, lokalizovaná u nás ako Hlas Česko Slovenska, sa dočká novej série. No a v prípade tretieho ročníka Markíza aj s Novou ihneď zaujali prvou viditeľnou zmenou. Fúha, tak toto zrejme nikto nečakal!

Markíza a Nova ohlásili tretiu sériu Hlasu Česko Slovenska začiatkom júna tohto roka. Na kastingovom webe televízií je už dlhšie spustená aj registrácia nových nádejných spevákov, ktorí sa podľa všetkého na obrazovkách predstavia na budúcu jar. Hoci je to všetko stále len vo fáze príprav, spozorovať možno už aj prvú viditeľnú zmenu.

Súťaž je totiž promovaná pod upraveným, poangličteným názvom „The Voice Česko Slovensko“. Uskutočnilo sa tak najprv na webe a neskôr aj v televíznych spotoch. Okrem úpravy loga došlo tiež k zmenám zaužívanej zvučky, ktorá bola v uplynulých sériách preložená do lokálneho jazyka. V týchto dňoch už ale televízie využívajú originálnu, anglickú verziu.

Od nového, tretieho ročníka budú Markíza s Novou uvádzať šou pod originálnou značkou The Voice. Celý názov však v angličtine nebude.
Zobraziť galériu (5)
Od nového, tretieho ročníka budú Markíza s Novou uvádzať šou pod originálnou značkou The Voice. Celý názov však v angličtine nebude.  (Zdroj: Facebook)

Pod všeobecným označením „The Voice“ uvádzajú súťaž v mnohých ďalších krajinách. Kým v niektorých je to celé odprezentované len v angličtine, v ostatných (ako napríklad aj u nás) ho spájajú s domácim jazykom. S otázkou, prečo sa vedenie rozhodlo zmeniť názov a následne aj zvučku, sme sa obrátili na marketingového a PR riaditeľa Markízy Michala Borca. Ten nám však doposiaľ neodpovedal.

Televízie novému názvu už prispôsobili aj charakteristickú zvučku, ktorá bola v prípade Hlasu Česko Slovenska preložená do lokálneho jazyka.
Zobraziť galériu (5)
Televízie novému názvu už prispôsobili aj charakteristickú zvučku, ktorá bola v prípade Hlasu Česko Slovenska preložená do lokálneho jazyka.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Hlas Česko Slovenska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu