Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Doteraz utajovaná mama Roba Grigorova: Pozrite na tú dámu!

Robo Grigorov Zobraziť galériu (7)
Robo Grigorov (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Ukázala sa konečne v spoločnosti! Robo Grigorov (53) je známy spevák, ktorý si svoje súkromie stráži. Je slobodný a spolu s bývalou partnerkou, moderátorkou Janou Škrekovou má dve dcéry Sofiu a Nikitu. Okrem nich má vo svojom živote hudobník ešte jednu dôležitú ženu, a to svoju mamu Betku, ktorá verejnosti známa nebola. Až doteraz! Pozrite, táto dáma vychovala legendárneho umelca.

Robo Grigorov je v hudobnom biznise skutočný pojem. V poslednom období vystupuje s ďalším známym hudobným telesom, a to s Cigánskymi diablami, s ktorými sa pozná roky. Na jednom z takých spoločných koncertov nechýbala ani markizácka Smotánka, ktorá tam objavila aj doteraz utajovanú mamu Roba Grigorova. Ryšavá dáma však nepostávala po boku svojho syna, akoby mnohí iste čakali, ale zhovárala sa s hudobným virtuózom Štefanom „Picúrom“ Banyakom a jeho synom Picúrkom.

„Robo je náš veľmi dobrý kamarát a musím poďakovať pani mamičke, že takého syna vychovala, my sme strašne radi, lebo Robo nám stále vraví: „Moja mama vás miluje a na každý koncert ide,“ povedal pre spomínanú šoubiznisovú reláciu Štefan Banyak, na čo mu pani Grigorová povedala: „Ja som blázon úplne do tejto hudby.“

Pani Betka Grigorová je šarmantná  výrečná  dáma, ktorá rovnako ako jej syn miluje hudbu. Okrem toho sa aj napriek pribúdajúcim rokom o seba stále stará, čo bolo vidieť nielen na jej ryšavom vlasovom prelive, ale aj na nalakovaných a upravených nechtoch či jej outfite. Fotografie Robovej mamičky nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Robo Grigorov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu