Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Fúha, je to vôbec ona?! Pozrite, takto dnes vyzerá Grigorova bývalá láska...

Robo Grigorov Zobraziť galériu (9)
Robo Grigorov (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Robo Grigorov (53) je známy spevák, ktorý si svoje súkromie stráži. Je slobodný, no v minulosti tvoril pár s moderátorkou Janou Škrekovou. Tú sa roky na spoločenských akciách vôbec neukazovala. Nedávno však urobila výnimku. Pozrite sa, ako teraz vyzerá!

Robo Grigorov je v hudobnom biznise skutočný pojem, no o súkromí nerád rozpráva, a tak sa veľa nevie ani o jeho partnerkách. Mnohí ale vedia o Jane Škrekovej, s ktorou má dcéry Nikitu a Sofiu.  Ich vzťah však nedopadol práve najlepšie - roky spolu  nekomunikujú, umelec vraj dokonca nemá dobrý vzťah ani s dcérami. Keďže na výchovu ratolestí bola moderátorka sama, roky žila v ústraní a do spoločnosti veľmi nechodila.

Na prekvapenie mnohých však urobila výnimku a pred pár dňami sa objavila na istej módnej prehliadke, kde ju jojkársky TopStar aj oslovil. A tak diváci mali možnosť vidieť, ako sa za posledné roky moderátorka zmenila. 45-ročná brunetka prišla na akciu upravená veľmi nenápadne, takmer nenalíčená a vlasy mala stiahnuté do drdola. Málokto by spoznal, že ide o niekdajšiu známu tvár, ktorá v minulosti ohúrila aj známeho rebela Grigorova. Na svoju bývalú lásku už asi dávno zabudla, dnes má po svojom boku priateľa Martina a pôsobí šťastne a spokojne, o čom svedčia aj jej fotografie na sociálnej sieti. Aktuálnu fotografiu Jany Škrekovej nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Robo GrigorovJana Škreková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu