Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

To vááážne?! Ďalšia známa umelina bude mamou: Aha, už vystavuje tehotenské bruško!

Daniela Nikoleta Kortišová Zobraziť galériu (6)
Daniela Nikoleta Kortišová (Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - Jedno prekvapenie za druhým! Len nedávno sa na verejnosti prevalilo, že jojkárska hviezdička Simona Butinová (26) sa už onedlho stane matkou. Dnes šok spôsobila ďalšia vyplastikovaná nádhera známa z televíznych obrazoviek. Svojho prvého potomka na svet privedie aj Daniela Nikoleta Kortišová (23), na ktorú určite ešte nezabudli skalní diváci markizáckej Farmy.

Tam, ako to už pri podobných slečinkách býva zvykom, nezaujala práve svojou pracovitosťou. Väčší rozruch spôsobil jej napumpovaný hrudník a výrazne napichané pery, vďaka ktorým sa v tom čase stala terčom mnohých posmeškov. Ani po skončení šou to nebolo inak. Daniela sa rozhodla využiť príležitosť a keď už nebolo čím iným, svoju chvíľku slávy sa snažila udržať aktívnym vystavovaním svojich kriviek na sociálnej sieti.

Niekdajšia markizácka farmárka sa pochválila, že čaká dieťatko.
Zobraziť galériu (6)
Niekdajšia markizácka farmárka sa pochválila, že čaká dieťatko.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Tomu je však, zdá sa, koniec. Blondínka sa na Instagrame pochválila, že z nej bude mama. „Radostná správa, budem mamina. I'm happy. Tešíme sa na bábätko,“ napísala šťastne s jemne pošramoteným pravopisom. Zdá sa teda, že so spomínanou Butinovou sa stanú spokojnými mamičkami približne v rovnakom čase. A ktovie, možno ich nakoniec uvidíme spoločne s kočíkmi na promenáde, rozoberajúc nielen rodičovské radosti a starosti, ale aj plastické operácie.

Viac o téme: Daniela Nikoleta Kortišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu