Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúce priznanie porotcu SuperStar: Zaspomínal na svoju účasť v šou... Tak tomu neuveríte!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (6)
Ben Cristovao (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ben Cristovao (30) sa do povedomia slovenskej a českej verejnosti dostal pred dlhými jedenástimi rokmi, keď vyskúšal svoje šťastie v speváckej šou SuperStar. Dnes je exotický fešák v projekte opäť - tentokrát však v úlohe porotcu. Zaujímalo nás preto, ako si na svoje účinkovanie v súťaži spomína... Tomu fakt neuveríte!

Bena Cristovaa sme stretli na nedávnej premiére nového slovenského tanečného filmu Backstage. K tomu známy Čech naspieval ústrednú pieseň. Je však o ňom známe, že v minulosti mal aj k tancu veľmi blízko. Oveľa bližšie ako k spevu. Keď sa však pred jedenástimi rokmi prihlásil do SuperStar, nastal zlom. 

Ben Cristovao - rozhovor

Exotický mladík si pritom myslel, že v šou bude môcť tancovať. „Chcel som sa presadiť ako sólový umelec, vtedy som si myslel, že idem do súťaže, kde môžem tancovať, ale bola to, bohužiaľ, čisto spevácka súťaž, tak som spieval a dnes tu stojíme a robím pre tento film hudbu, čo je šialené,” priznal pre Topky.sk Cristovao. 

Ešte vtipnejšie je, že po rokoch sa Ben do osudného projektu vrátil, ale už v úlohe porotcu. „Toto, keby sa ma niekto spýtal tak 11 rokov späť, tak sa budem len smiať... Ale je to super,“ netajil svoje nadšenie český umelec, ktorý dnes pred kamerami rozhoduje o tom, komu dá šancu v šou zahviezdiť a komu nie. Zaujímalo nás preto, ako si spomína na svoje účinkovanie v SuperStar. 

„Strašné. Pre mňa to bolo strašné, pretože na rozdiel od našich súčasných súťažiacich, ja som nikdy nespieval, ja som nikdy ani neskúšal spievať, nikdy som nebol v žiadnom zbore, neviem žiadne noty, nehrám na žiadny nástroj, nemám so spevom vôbec nič spoločného, tak som tam bol úplne ako votrelec. Vôbec som nechápal, čo sa tam deje, len som sa snažil prispôsobiť nejako a vyťažiť z toho maximum,“  priznal Cristovao.

Čo poradil súťažiacim, ktorí sa tento rok rozhodli do SuperStar prihlásiť, sa dozviete vo videu vyššie.

Viac o téme: SuperStarBen Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu