Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dejdar vytočený do nepríčetnosti: Ženy sú KRAVY a neschopné kuchárky!

Martin Dejdar Zobraziť galériu (5)
Martin Dejdar (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak ten sa ale poriadne rozohnil! Hoci má herec Martin Dejdar (53) množstvo fanúšikov, ktorých dokáže očariť príjemným vystupovaním a vyžarovaním, aj jemu dokážu prasknúť nervy. Najnovšie si ústa na špacír pustil na adresu žien, ktoré bez servítky označil za neschopné kuchárky a kravy!

Ženám takto neprístojne naložil našťastie len v rámci svojej roly v markizáckom seriáli Kuchyňa, kde stvárňuje postavu šéfkuchára Zdeňka Nedbala. Tam bude už v dnešnej časti riešiť odchod svojho zamestnanca Miša a keďže v sebe bude mať nejaké to promile, poriadne sa odviaže.

Martin Dejdar sa v dnešnej časti seriálu Kuchyňa pekelne vytočí.
Zobraziť galériu (5)
Martin Dejdar sa v dnešnej časti seriálu Kuchyňa pekelne vytočí.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kuchárovi Michalovi začne v podguráženom stave vysvetľovať, čo by ho čakalo v reštaurácii, kde by šéfovala žena. „Vieš, prečo ženská nemôže byť dobrá kuchárka?“ vypytuje sa, až napokon svojmu podriadenému vysvetlí, že pod taktovkou ženy by ho čakal denne len chaos, buzerácia, ponižovanie, scény a rev.

kuchyňa
Vrchol svojich nervov s pohárikom v ruke dosiahne, keď reč o neschopnosti žien zakončí mimoriadne tvrdou urážkou. „Oni si trebárs pletú vysokú roštenku s nízkou. Sú schopné popliesť si teľacie a hovädzie. Proste nemajú vôbec cit pre kuchyňu. Preto nemôžu byť ženské dobré kuchárky. Kravy,“ vyhlási nemiestne. Ako celá situácia s vytočeným Dejdarom napokon dopadne, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Viac o téme: Martin DejdarKuchyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu