Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Petrovi Novotnému už lekári nedokážu pomôcť: Smutná správa z nemocnice!

Petr Novotný Zobraziť galériu (3)
Petr Novotný (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Jeho telo by to nezvládlo! Známy český komik Petr Novotný (70) leží momentálne v nemocnici. Zdravotne je však na tom tak zle, že mu už nedokážu pomôcť ani tí najkompetentnejší. Hoci by išlo o pomerne jednoduchý zákrok, lekári sú v jeho prípade doslova bezmocní.

Legendárneho zabávača a moderátora Petra Novotného sprevádzajú zdravotné problémy už od roku 2013, kedy prekonal ťažkú mŕtvicu. O tri roky neskôr mu zlyhali obličky a potom sa jeho telo muselo popasovať aj s náročnou operáciou srdca.


Obrovská dráma u českých susedov: Petr Novotný (70) bojuje v nemocnici o život!


V polovici februára tohto roka ho museli pre zlyhávanie organizmu dokonca uviesť na 60 hodín do umelého spánku. Orgány mu síce po prebudení začali opäť pracovať, no momentálne je na tom tak zle, že už mu nedokážu pomôcť ani samotní lekári – a to aj napriek tomu, že by išlo o pomerne jednoduchý zákrok.

Legendárny komik aktuálne potrebuje operáciu prostaty, no vzhľadom na jeho ťažký stav to neprichádza do úvahy. „Narkóza by bola príliš riskantná. Navyše bol po poslednom prevoze do nemocnice tri dni v umelom spánku,“ skonštatoval so smútkom v očiach pre český Blesk.cz jeho syn Pavel.

Obľúbenému zabávačovi Petrovi Novotnému vraj lekári pomôcť nedokážu. Ďalšiu operáciu by jeho oslabené telo už nemuselo vôbec zvládnuť.
Zobraziť galériu (3)
Obľúbenému zabávačovi Petrovi Novotnému vraj lekári pomôcť nedokážu. Ďalšiu operáciu by jeho oslabené telo už nemuselo vôbec zvládnuť.  (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: Petr Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu