Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šok na Bratislavskom bále: Stálicu Malachovskú vymenili... Toto je dôvod!

Iveta Malachovská Zobraziť galériu (9)
Iveta Malachovská (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Roky ho moderovala, teraz chýbala aj medzi hosťami... Reč je o moderátorke Ivete Malachovskej (52), ktorá bola spolu s Vladom Vondrákom roky moderátorskou stálicou Bratislavského bálu. V uplynulú sobotu však ostali mnohí hostia doslova zaskočení, keď akciou sprevádzala úplne iná dvojica. Na rozdiel od Vlada sa Iveta bálu ani nezúčastnila. Čo je za tým?!

Bratislavský bál, ktorý uzatvára fašiangy, je vyvrcholením plesovej sezóny v našom hlavnom meste, kde sa pravidelne zíde množstvo známych tvárí. A nebolo to inak ani tento rok na 17. ročníku tohto noblesného podujatia. Honosnou akciou každoročne sprevádzala známa moderátorská dvojica Iveta Malachovská a Vlado Vondrák. Tentoraz to však bolo inak. 

Mnohí hostia ostali prekvapení, keď sa na pódiu objavila úplne iná dvojica – Janette Štefánková a Ľubomír Bajaník. Na rozdiel od Vlada Vondráka, ktorý ako hlavný organizátor na akcii nechýbal, Ivetu by tam hostia hľadali márne. Na akciu nedorazila. Mnohí ihneď začali špekulovať, čo je za tým. Je urazená, lebo zmenili moderátorov? Nebola pozvaná?

Podľa našich informácií je dôvod ale iný. „Iveta sa ospravedlnila v deň plesu, že nemôže prísť kvôli zdravotným problémom. Nie je za tým nič iné. Iveta a Vlado sa sami zhodli na tom, že by bolo vhodné zmeniť moderátorov, aby oživili bál a prekvapili hostí. Iveta je stále v Čestnom výbore Júliusa Satinského, ktorý rozhoduje o cene,“ dozvedeli sme sa od človeka zo zákulisia.

To, že dôvodom Malachovskej neprítomnosti na akcii boli naozaj zdravotné problémy, nám nakoniec potvrdila aj samotná moderátorka. „Máte skvelé informácie, áno, bola som chorá... A nechcela som roznášať chorobu medzi ostatných. Mrzí ma to o to viac, že som mala odovzdávať Bratislavskú čučoriedku,“ vyjadrila sa pre topky. Nechajme sa prekvapiť, či sa o rok plesu zúčastní, či už ako moderátorka, alebo ako hosť.

Bratislavský ples - aftermovie

Viac o téme: Iveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu