Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá hviezda Markízy má nový džob: Neuveríte, čo robí dnes!

Ivana Gáborík Zobraziť galériu (7)
Ivana Gáborík

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Bývalá hviezda Markízy, ktorá roky ohurovala divákov v známej šou Let's Dance svojím tanečným umením i sexi výzorom, má nový džob. Reč je o sexi tanečnici Ivane Surovcovej (30), ktorá sa v lete minulého roka vydala za hokejovú hviezdu Mariána Gáboríka (35). S polovičkou žije prevažne v zámorí, napriek tomu, ako sa zdá, pani Gáborikovej ide momentálne karta aj u nás. Najnovšie robí to, čo by čakal zrejme málokto. Má svoju vlastnú šou!

Toto prekvapí mnohých! Ivana Gáborík, za slobodna Surovcová, ktorú diváci poznajú vďaka obľúbenej markizáckej šou Let's Dance, sa po ukončení projektu v šoubiznise vôbec nestratila. V lete minulého roka sa vydala za hokejovú hviezdu Mariána Gáboríka, s ktorým žije v zámorí.

No ani tam sa nenudí a snaží sa preraziť aj inak ako tancom. S kamarátkou Katarínou Jakeš píše blog a vlastní aj eshop s trendy vecami. To však nie je všetko. Nedávno dostala novú pracovnú ponuku, ktorá však je z úplne iného súdka, ako sme pri blondínke boli doteraz zvyknutí.

Sexi kráska má totiž svoju „novú šou“. Ivana spolumoderuje v rádiu Jemné reláciu o životnom štýle s názvom Lifestyle podľa Ivany Gáborík – do Ameriky volá Martina! Ide o dialóg Ivany a moderátorky Martiny o aktuálnej lifestylovej téme. Ten si poslucháči môžu vypočuť cez víkend priamo v éteri.

„Rádio Jemné, každú nedeľu po 10-tej hod. sa budeme počuť,“ napísala Gáborík na svojej sociálnej sieti. Keďže je táto práca pre ňu nová, zaujímalo nás, ako sa jej páči a čo na jej výstupy hovorí jej okolie. Doposiaľ však kráska na naše otázky neodpovedala. Napriek tomu jej držíme palce a nech jej nový džob robí radosť.

Ivana Gáborík sa pochválila novým džobom.
Zobraziť galériu (7)
Ivana Gáborík sa pochválila novým džobom.

Viac o téme: Ivana Gáborík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu