Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Provokáterka Verešová opäť na ostro: Predviedla aj to, čo nechcela... Pozrite!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová

PRAHA – Ani nahá, ani oblečená! Tak vyzerala pred pár dňami slovenská modelka Andrea Verešová (37), ktorá takmer vždy spôsobí okolo seba poriadny rozruch. Nebolo to inak ani tentokrát na krste nového kalendára v istom pražskom kasíne, kde sa objavila v poriadne odvážnych šatách.

Hostia videli takmer všetko! Slovenská kráska Andrea Verešová vie, ako zaujať. Rada nosí výstredné a sexi modely šiat, v ktorých vyniknú jej  dokonalé krivky. Často však ukáže viac, ako by chcela. A to sa jej podarilo aj na nedávnom krste kalendára v istom kasíne, kde sa predviedla v priesvitnej dlhej róbe. Tá viac odhalila ako zakryla.

Keďže brunetka bola aj tentokrát na ostro bez podprsenky, bola si vedomá toho, že by jej mohli vykuknúť bradavky, a tak si ich radšej prelepila silikónovými krúžkami. Tie jej však tiež vykukli a vzbudzovali viac pozornosti, ako keby jej pod šatami bolo poznať iba bradavky.

Napriek tomu bola Andrea so šatami, ktoré začala navrhovať spoločne s istou návrhárkou,  spokojná. Verešová totiž v ten večer predviedla hneď niekoľko modelov a všetky boli poriadne odvážne, ale hlavne boli podľa jej gusta. Okrem dlhých priesvitných strieborných šiat, ktoré odhalili je nahý prsník, sa ukázala aj v priesvitných bledých minišatách. Pri pohľade na ňu mužom určite chodili po rozume hriešne myšlienky. Rovnako tak Verešová zaujala v dráždivých čiernych šatách s dlhými rozparkami a rajcovným výstrihom. Vysoké rozparky odhalili nielen jej dlhé štíhle nohy, ale aj nohavičky. Nakoniec sa predviedla aj v červených obtiahnutých šatách.

Možno tieto sexi outfity pomohli aj dražbe, ktorá sa na akcii konala. „Som spokojná. Získali sme pre moju nadáciu, ktorá pomáha deťom zo sociálnej slabších rodín a detských domovov, 94 tisíc českých korún (cca 3700 eur). Tie dáme na ich podporu v oblasti kultúry, športu, vzdelávania a na zaistenie rehabilitačných ozdravných pobytov,“ uviedla Verešová pre Blesk.cz. Fotografie Verešovej v sexi šatách, ktoré odhalili jej prsník, nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu