Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hanba na 100 rokov: Slovenského herca nechceli pustiť na Ples v opere 2018, ochranka ho vyhodila pred bránami divadla!

Lukáša Pavláska na Ples v opere 2018 nepustili. Zobraziť galériu (4)
Lukáša Pavláska na Ples v opere 2018 nepustili. (Zdroj: Facebook L.P.)

BRATISLAVA - Odišiel domov s ovisnutými ušami! V sobotu večer sa v Slovenskom národnom divadle uskutočnil prestížny Ples v opere, kde otvorilo tohtoročnú plesovú sezónu približne 300 slovenských prominentov. Nie všetci však mali tú česť, zúčastniť sa veľkolepej akcie v honosných historických priestoroch. Našli sa aj takí, ktorí prišli skúsiť šťastie bez pozvánky a pred vchodom ich otočila prítomná SBS. Napríklad aj tento známy Slovák...

Herec, neherec, ochranka bola neoblomná. Aj napriek tomu, že nedostal pozvanie, sa Lukáš Pavlásek nahodil do fraku a pokúsil sa dostať medzi prominentov do Slovenského národného divadla. Divadelník, ktorý je verejnosti známy aj z populárnej reklamy na banku, kde si zahral jedného z nešikovných lepičov billboardov, však neuspel a musel sa na päte otočiť domov.

Lukáš Pavlásek bol zo svojho neúspechu rozhorčený.
Zobraziť galériu (4)
Lukáš Pavlásek bol zo svojho neúspechu rozhorčený.  (Zdroj: Facebook L.P.)

Nejde však o žiadny škandál. Lukáš totiž posledné týždne v spolupráci so speváčkou Lenou LeRou Rakarovou nakrúca reláciu Pavlásek na druhú, kde stvárňuje akúsi anticelebritu túžiacu dostať sa medzi osobnosti slovenského šoubiznisu. Inak tomu nebolo ani v epizóde, ktorú nakrúcali počas príchodov na Ples v opere. „Asi nie som dosť slávny,“ vystrelil si sám zo seba herec, keď ho prítomná SBS nepustila ďalej.

Zohraná dvojica sa okrem rozruchu na Plese v opere už stihla postarať už aj o ďalšie kuriózne situácie. „Dej je postavený na premotivovanom a neuveriteľne snaživom umelcovi, ktorý sa túži presadiť v slovenskom šoubiznise. V každej časti absolvuje nejaký umelecký casting, Zatiaľ to boli Bedári v divadle Nová scéna, tiež kasting na československú Superstar. To sa dialo na skutočnom konkurze, a teda sme sa postarali o celkom slušný rozruch. Je pravdepodobné, že Lukyho neminie hviezda rota,“ smeje sa speváčka, ktorá sa už nevie dočkať ďalšej spolupráce s Lukášom. 

Viac o téme: Lukáš PavlásekLenka LeRa RakarováPles v opere 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu