Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Otrasné maniere slovenského herca: Trieskanie dverami a... Dajte mi kávu alebo idem do p**e!

Lukáš Pavlásek
Lukáš Pavlásek (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Klienti zostali totálne v šoku! Keď si tvorcovia prvého slovenského messengera na spoluprácu prizvali Lukáša Pavláska (30), ešte nemali ani potuchy, čo si pri fotení jeho smajlíkov budú musieť odskákať. Okrem toho, že si známy herec na pózovanie pred fotografom priniesol svoje obľúbené borat plavky, predviedol aj čosi úplne iné. A to poriadne maniere, ktoré skončili zabuchnutím dverí a odchodom spred objektívu!

Marek s Karolom už na fotení celebritných smajlíkov pre ich aplikáciu spolupracovali s niekoľkými známymi tvárami zo Slovenka, ako je raper Majk Spirit či spevák Robo Papp. To, čo im na fotení spôsobil Lukáš Pavlásek, však zrejme ešte nezažili. Herec sa totiž správal absolútne nevhodne, s ničím nebol spokojný a svoj hnev im dal poriadne vyžrať.

Absolútne sa mu totiž nepáčil ich prístup a pripomienky k jeho pózovaniu. „Ukáž sa, nejakú emóciu sprav, nebuď suchý,“ odporúčali Lukášovi, ktorého tieto komentáre poriadne naštvali a navyše sa celý čas sťažoval, že ešte nedostal ani kávu. „Ja tu nebudem zo seba robiť debila. Nedostal som ani kávu na toto fotenie, tak si poprosím kávu, lebo inak idem do p**ce,“ rozkrikoval sa Pavlásek.

Lukáš Pavlásek
„A ty ma nefoť,“ vyhúkol na fotografa Marca Procházku a ďalej pokračoval vo svojom výleve o tom, ako nie je s ničím spokojný. Akonáhle mu však Karol s Marekom kávu podali, herec sa rozčúlil ešte viac. „Fuj, ty kokos, ani cukor tam neni,“ rozčúlil sa a celá situácia napokon vyvrcholila s tým, že z fotenia odišiel a treskol za sebou dverami.

Hoci klienti zostali v šoku, napokon sa ukázalo, že ide o vydarený žartík. Lukáš je totiž všeobecne známy svojimi husárskymi kúskami a nachytávaním ľudí, ktorému sa nevyhli ani prítomní páni. Keď sa im napokon vysvetlilo, o čo naozaj ide, priznali, že ich Lukáš dostal a na tom, že sa nechali oklamať, sa dobre zabávali. Celé fotenie smajlíkov sa nakoniec nieslo vo výnimočne vtipnom duchu plného výbuchov smiechu, no a jeho výsledok si budete môcť pozrieť už onedlho.

 

Viac o téme: Lukáš Pavlásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu