Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najťažšie chvíle Zuzany Mauréry 2 dni pred Vianocami: Navždy sa rozlúčila s otcom!

Zuzana Mauréry sa v piatok poslednýkrát rozlúčila so svojím otcom. Zobraziť galériu (12)
Zuzana Mauréry sa v piatok poslednýkrát rozlúčila so svojím otcom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Známa slovenská herečka Zuzana Mauréry (49) prežíva aktuálne svoje najsmutnejšie Vianoce. V piatok, len dva dni pred sviatkami, kedy má k štedrovečernému stolu zasadnúť celá rodina, sa totiž umelkyňa musela navždy rozlúčiť so svojím otcom, známym operným spevákom Pavlom Maurérym (†82).

Herečka Zuzana Mauréry sa aktuálne stále vyrovnáva s tvrdou ranou, ktorú od života nedávno dostala. Jej milovaný otec Pavol Mauréry totiž pred týždňom navždy odišiel. Ako informoval portál  tvnoviny.sk, slávny operný spevák skonal vo veku 82 rokov v nemocnici. 

Posledná rozlúčka umeleckej obce a verejnosti s uznávaným muzikantom sa konala v piatok o 11. hodine predpoludním v historickej budove Slovenského národného divadla. A nechýbala na nej ani známa dcéra, ktorá dorazila spolu so svojou mamou. 

Odtiaľ sa rodina následne presunula do bratislavského Krematória, kde sa o 15. hodine popoludní konal súkromný pohreb. Pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť a nech je významnému umelcovi zem ľahká!

V historickej budove Slovenského národného divadla sa v piatok o 11. hodine predpoludním konala posledná rozlúčka s Pavlom Maurérym.
Zobraziť galériu (12)
V historickej budove Slovenského národného divadla sa v piatok o 11. hodine predpoludním konala posledná rozlúčka s Pavlom Maurérym.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pre Zuzanu Mauréry a jej mamu budú tohtoročné sviatky bez pochýb tie najsmutnejšie.
Zobraziť galériu (12)
Pre Zuzanu Mauréry a jej mamu budú tohtoročné sviatky bez pochýb tie najsmutnejšie.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zuzana MauréryPavol Mauréry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu