Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zákulisie finálového večera Let's Dance: TOTO ste na obrazovkách nevideli... FOTO intímností známych tvárí!

Známe osobnosti sa počas finále Let's dance nevyhýbali nežnostiam Zobraziť galériu (15)
Známe osobnosti sa počas finále Let's dance nevyhýbali nežnostiam (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, tam to ale poriadne iskrilo! Počas uplynulej nedele sa markizácky diváci konečne dozvedeli, kto preberie žezlo kráľa a kráľovnej tanečného parketu. Hoci bol súboj párov napínavý, víťazne z neho napokon vyšli Vlado Kobielsky (42) a Dominika Chrapeková (24). Veríme, že ste si finále nablýskanej súťaže poriadne užili, a tak vám prinášame zábery zo zákulisia, vďaka ktorým sa môžete pozrieť, ako to v bratislavskej Inchebe vyzeralo, keď sa na krátky moment vypli kamery. Známe tváre slovenského šoubiznisu totiž predviedli poriadne zamilovanú šou!

O lásku medzi prominentnými divákmi veruže núdza nebola. Nežné dotyky a sladké bozky si v hľadisku vymieňalo rovno niekoľko párov. Medzi tie najkrajšie rozhodne patrí Dominika Mirgová s manželom Petrom Zvolenským, ktorí sú rodičmi dvojročného synčeka Peťka a počas večera to medzi nimi poriadne iskrilo. Športovec svoju lásku nespustil ani na chvíľu z dohľadu a niet sa čo čudovať. Blondínka v nedeľu vyzerala skutočne prekrásne a srdce určite rozbúchala nejednému prítomnému pánovi.

Dominika Mirgová a Peter Zvolenský pôsobili ako čerstvo zamilovaný párik.
Zobraziť galériu (15)
Dominika Mirgová a Peter Zvolenský pôsobili ako čerstvo zamilovaný párik.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Len o kúsok ďalej sa svojej sympatickej polovičke aktívne venoval aj Roman Pomajbo. So svojou manželkou si počas celého finále veselo štebotali do uška a vymieňali rôzne nežnosti, a tak bolo všetkým v sále viac než jasné, že medzi dvojicou to aj po rokoch spolužitia perfektne klape.

Bozkom sa už tradične nevyhýbala ani Miriam Kalisová, ktorá na Let’s dance už po niekoľkýkrát vyvetrala svojho nového partnera Dušana Pašeka. Ten mnohých prekvapil svojím vynoveným lookom. Bývalý hokejista si totiž nechal narásť fúziky a hoci sa jeho zmena výzoru nepozdávala každému, moderátorke zjavne vôbec neprekážala. Svoju lásku totiž po celý večer obšťastňovala poriadne zamilovanými pohľadmi a treba uznať, že sympatickej dvojici to mimoriadne pristane. 

Dušan Pašek divákov prekvapil vynoveným lookom. Nechal si totiž narásť fúziky.
Zobraziť galériu (15)
Dušan Pašek divákov prekvapil vynoveným lookom. Nechal si totiž narásť fúziky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Mariam Kalisová  a Dušan Pašek sú do seba zaľúbení až po uši.
Zobraziť galériu (15)
Mariam Kalisová a Dušan Pašek sú do seba zaľúbení až po uši.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Verejným prejavom lásky sa okrem iných nevyhýbal ani tanečník Lukáš Hojdan, ktorý už tvorí oficiálny pár s herečkou Mary Havranovou. Zaľúbenci sa zo svojho čerstvého vzťahu evidentne tešia a počas reklamných prestávok sa po sále spokojne prechádzali ruka v ruke. Na ocot však nevyšiel ani nový kráľ tanečného parketu. Po vyhlásení výsledkov sa z jeho úspechu snáď najviac tešila jeho manželka Alenka, ktorá svojho milovaného od šťastia zahrnula množstvom bozkov, až sa zdalo, že by ho najradšej zjedla.

Takto nového kráľa tanečného parketu podporovala jeho manželka Alenka Kobielska.
Zobraziť galériu (15)
Takto nového kráľa tanečného parketu podporovala jeho manželka Alenka Kobielska.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ak vás zaujíma, ako to na finále Let’s dance vyzeralo mimo kamier, či ako si vzájomnú spoločnosť vychutnávali ostatné zamilované páry, pozrite si fotografie v našej GALÉRII»

Viac o téme: Dušan PašekLet's DanceDominika MirgováMiriam KalisováLet's danceRoman PomajboVlado KobielskyPeter Zvolenský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu